• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yem kırıp yiyememe

Tugbaa3

Yeni Üye
Kuşum yem kırıp içini yemiyor ve gögüs kemiği iyice sivrileşti sürekli yemine inip yiyor gibi görünüyor ama bunu çok sık arayla yapıyor kontrol ettiğim de kabuğunu kırıp içini yemediğini fark ettim acil ne yapmam gerekiyor evde mama nasıl yapıp nasıl yedirebilirim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşum yem kırıp içini yemiyor ve gögüs kemiği iyice sivrileşti sürekli yemine inip yiyor gibi görünüyor ama bunu çok sık arayla yapıyor kontrol ettiğim de kabuğunu kırıp içini yemediğini fark ettim acil ne yapmam gerekiyor evde mama nasıl yapıp nasıl yedirebilirim
Kuşunuzun dışkı resmini paylaşabilir misiniz 🙏

Tugbaa3

Yeni Üye
Tamam hocam ama şuan yem kırıp yemiyor onun için ne yapabilirim evde nasıl bir mama yapabilirim yumurta maması yapsam olur mu

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tamam hocam ama şuan yem kırıp yemiyor onun için ne yapabilirim evde nasıl bir mama yapabilirim yumurta maması yapsam olur mu
Probiyotik takviyesi bitince yapın 😊 Şu an aspur verebilirsiniz, kızıl darı da koyun, yulaf da bakın gözlemleyin 😊

Tugbaa3

Yeni Üye
Şuan hastalık sürecindeyiz tam atlatmış sayılmayız ama 1 aydır hemen hemen ilaç tedavisi uyguluyordum bitirdik şuan yem kırıp yememe problemi var ne sürekli yem yemek istiyor çok zayıfladı probiyotik vitamin takviyesi vs. Bu süreci nasıl uygulayabilirim şuan probiyotik mi giriyim vitamin mi karaciğer için sedochol hangisini veriyim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şuan hastalık sürecindeyiz tam atlatmış sayılmayız ama 1 aydır hemen hemen ilaç tedavisi uyguluyordum bitirdik şuan yem kırıp yememe problemi var ne sürekli yem yemek istiyor çok zayıfladı probiyotik vitamin takviyesi vs. Bu süreci nasıl uygulayabilirim şuan probiyotik mi giriyim vitamin mi karaciğer için sedochol hangisini veriyim
Öncelikle 3 gün üst üste probiyotik verin 🙏

Tugbaa3

Yeni Üye
Hocam kuş üretim yapan kişiye sordum elle besleme yapıcam dedim yetişkin kuşlar izin vermez aspur yesin sadece dedi

Tugbaa3

Yeni Üye
Bilmiyorum öyle dedi kuşum hala ishal kabarık duruyor ve çok aç ne yapacagımı şaşırdım kaşınıyor bide acaba bir piresi mi var

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bilmiyorum öyle dedi kuşum hala ishal kabarık duruyor ve çok aç ne yapacagımı şaşırdım kaşınıyor bide acaba bir piresi mi var
Mamaist whatsapp hattından vilmectin alıp ense derisine bir damla damlatıp masaj yapabilirsiniz, 15 gün sonra da tekrarlayın. Elle beslemeniz lazım acilen