• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yem hakkında

haydut210

Aktif Üye
Herkese iyi akşamlar önceki bir formumda kanarya yemi ve normal yem hakkında bir soru sormuştum fakat tam anlayamadığım bir şey oldu mazur görün pek bilgili değilim bu konular hakkında.Ben kanarya yemini ve normal yemini hiç karıştırmadan 2 ayrı yemlikte sunuyorum kuşuma.İkisini karıştırmalı mıyım ? Karıştıracaksam oranları ne olmalı ?teşekkürler

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Öyle alıştırdiysan ve ikisini de tüketiyorsa öyle devam ediniz lakin genelde aspuru daha çok tercih ettikleri için karışık yeme yüzde 50 aspur yeterlidir aspur sizin kanarya yemi dediğiniz sade yemdir

haydut210

Aktif Üye
Öyle alıştırdiysan ve ikisini de tüketiyorsa öyle devam ediniz lakin genelde aspuru daha çok tercih ettikleri için karışık yeme yüzde 50 aspur yeterlidir aspur sizin kanarya yemi dediğiniz sade yemdir
Yani normal orjinal olan yemini çok yediği söylenemez o yuzden en iyisi ben dediğiniz gibi yuzde 50-50 yapayım.Saolun

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benim Yemin Tohum Oranı:

%50 Aspur
%20 Ak Darı
%20 Japon Darısı
% 5 Sarı Darı
% 5 Sarı Panicium

haydut210

Aktif Üye
Benim Yemin Tohum Oranı:

%50 Aspur
%20 Ak Darı
%20 Japon Darısı
% 5 Sarı Darı
% 5 Sarı Panicium
Bu dediklerinizin çoğunu bilmiyorum maalesef Şehmus beyin dediği gibi yuzde 50-50 yem(garden mix kullanıyorum) aspur karışımı yapcağım kafesin tabanında da daldarı bulunuyor.Yeterli olmaz mı ?

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu dediklerinizin çoğunu bilmiyorum maalesef Şehmus beyin dediği gibi yuzde 50-50 yem(garden mix kullanıyorum) aspur karışımı yapcağım kafesin tabanında da daldarı bulunuyor.Yeterli olmaz mı ?
Sen Şehmus kardeşimin mamaist muhabbet kuşu yemini al o zaman... Çünkü karışım daha iyi olur...
www.mamaist.com