• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yem değişimin sonrası dışkı

Ozgrvrl06

Yeni Üye
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar yem değişimi yapalı 3 gün oldu 3 gündür entrobac veriyorum fakat dışkı bu şekilde olması normal mi yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar yem değişimi yapalı 3 gün oldu 3 gündür entrobac veriyorum fakat dışkı bu şekilde olması normal mi yardımcı olurmusunuz
Evet yem değişiminde normal hangi yeme geçtiniz 😊

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba 😇 Yem Değişikliğinden Sonra Bu Durumlar Olabiliyor. Takip Edin Evladinizı. Elinizde Zeolit Tozu Varsa Önlem Amaçlı Kullanin

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Burçak hanım çok teşekkür ederim 3. Günü buğün probiyotigin normal su verip bir gün gerwite devam ediyim diyorum içimi rahatlattınız versele lega kırmızı paket
Rica ederim ne yaptım ki 😊 Tamam en iyi yemi seçmişsiniz dışkısı normal benim kuşumda da versele lagaya geçince böyle olmuştu 😊 Ve evet yarın temiz su içsin cumartesi gervit verebilirsiniz 😊

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet yapışıyor üst üste sabah kalkınca birikiyor peçeteyle topak halinde alıyorum önünden kumu aldım bu sabah gayet normal gözüküyor kum ile bağlantısı olabilirmi bilmiyorum
Kum kafeste kalsın o ihtiyacı kadar yer ama sürekli ve fazla yiyorsa o hastalık belirtisidir

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Evet yapışıyor üst üste sabah kalkınca birikiyor peçeteyle topak halinde alıyorum önünden kumu aldım bu sabah gayet normal gözüküyor kum ile bağlantısı olabilirmi bilmiyorum
Merhaba grit kumdan değil, iç parazit yapıştırıyor, kum yediği zaman da döküyor demekki, dışkıyı ezin, sümüksü bir yapı var mı?