• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Yem cok az yiyor

Kajuu

Yeni Üye
Merhabalar, tam 1 hafta önce bana geldi bu bebek geldiği yerden yeni yeme düştüğünü söylemişlerdi , şu an sadece dal darı yiyor ve 2 gündür biraz yulaf tohumu yemeye başladı diger normal yemleri yemiyor normal bir süreç mi yemi mi beğenmedi anlamadım verselelaga ve Goldwings 2 farklı yem var ikisini de yemedi yem yemeye teşvik edebileceğim birşey var mı

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar, tam 1 hafta önce bana geldi bu bebek geldiği yerden yeni yeme düştüğünü söylemişlerdi , şu an sadece dal darı yiyor ve 2 gündür biraz yulaf tohumu yemeye başladı diger normal yemleri yemiyor normal bir süreç mi yemi mi beğenmedi anlamadım verselelaga ve Goldwings 2 farklı yem var ikisini de yemedi yem yemeye teşvik edebileceğim birşey var mı
Merhaba kızıl ve ak daldarıyı çok severler önünden eksik etmeyin
Yulaf aspur çekirdek verin
Yavaş yavaş başlar😊
Brokoli, kırmızı biber, dereotu maydanoz sapı yeşil biber verin

Kajuu

Yeni Üye
İnşallah başlar, cok az yiyince beni biraz korkuttu ☺ önerdiğiniz takviyeleri de aldım bugun ya da yarın ulaşır elime ona da başlarım dışkısı biraz bozuk gelmişti . Bakalım mutlu olsun diye herşeyi yapıyorum 😅

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
Hayırlı olsun. çok yavru olduğundan yymuşak yemleri teecih ediyordur. zamanla diğer yemleri arttırırsınız.

Kajuu

Yeni Üye
Tamam cok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ☺

Üst Alt