D defneww Yeni Üye Katılım 18 Kas 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 1 Puanları 3 6 Ara 2024 #1 Merhaba bu sabah yumurtadan sultan papağanı yavrusu çıktı ne zaman beslemeye baslarlar? o belirgin kursak henuz yok ve erkek olan surekli gagasıyla onun gagasına bisey yapiyo ama yem vs hic görmedim
Merhaba bu sabah yumurtadan sultan papağanı yavrusu çıktı ne zaman beslemeye baslarlar? o belirgin kursak henuz yok ve erkek olan surekli gagasıyla onun gagasına bisey yapiyo ama yem vs hic görmedim
sirius Paylaşımcı Katılım 17 Kas 2024 Mesajlar 365 Tepkime puanı 247 Puanları 43 6 Ara 2024 #2 İlk gün anne beslemeyebilir hele ki kuluçkasıysa elle besleyebilirsiniz
sirius Paylaşımcı Katılım 17 Kas 2024 Mesajlar 365 Tepkime puanı 247 Puanları 43 6 Ara 2024 #3 Yavruların ac kaldığını görürseniz siz besleyin
D defneww Yeni Üye Katılım 18 Kas 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 1 Puanları 3 6 Ara 2024 #4 sirius' Alıntı: Yavruların ac kaldığını görürseniz siz besleyin Genişletmek için tıkla ... ac kaldığını nasıl anlayacağım ? babası agzina biseyler veriyor gibi gordum ama yeme dair birsey görmedim su falan olabilir mi?
sirius' Alıntı: Yavruların ac kaldığını görürseniz siz besleyin Genişletmek için tıkla ... ac kaldığını nasıl anlayacağım ? babası agzina biseyler veriyor gibi gordum ama yeme dair birsey görmedim su falan olabilir mi?
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 12,590 Tepkime puanı 13,845 Puanları 113 6 Ara 2024 #5 defneww' Alıntı: ac kaldığını nasıl anlayacağım ? babası agzina biseyler veriyor gibi gordum ama yeme dair birsey görmedim su falan olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Merhaba, çok az belli olur bugün sarı anne sütü verirleryarından itibaren daha belli olur, kurak şişgin olur
defneww' Alıntı: ac kaldığını nasıl anlayacağım ? babası agzina biseyler veriyor gibi gordum ama yeme dair birsey görmedim su falan olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Merhaba, çok az belli olur bugün sarı anne sütü verirleryarından itibaren daha belli olur, kurak şişgin olur
D defneww Yeni Üye Katılım 18 Kas 2024 Mesajlar 12 Tepkime puanı 1 Puanları 3 7 Ara 2024 #6 Demet bükay' Alıntı: Merhaba, çok az belli olur bugün sarı anne sütü verirleryarından itibaren daha belli olur, kurak şişgin olur Genişletmek için tıkla ... tamamm cok tesekkur ederimm
Demet bükay' Alıntı: Merhaba, çok az belli olur bugün sarı anne sütü verirleryarından itibaren daha belli olur, kurak şişgin olur Genişletmek için tıkla ... tamamm cok tesekkur ederimm
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 12,590 Tepkime puanı 13,845 Puanları 113 7 Ara 2024 #7 defneww' Alıntı: tamamm cok tesekkur ederimm Genişletmek için tıkla ... Rica ederim