cehesto Yeni Üye Katılım 25 Nis 2022 Mesajlar 7 Tepkime puanı 4 Puanları 3 18 Haz 2022 #1 Merhaba, Gloster cinsi bir çift kanaryam var ve şuan yumurtadan çıkmış 2 tane yavruları var 15 günlük. Kafesi temizlemedim kuluçka döneminden beri. kafesi temizlesem sorun olur mu? kuşlar hasta olsun istemiyorum.
Merhaba, Gloster cinsi bir çift kanaryam var ve şuan yumurtadan çıkmış 2 tane yavruları var 15 günlük. Kafesi temizlemedim kuluçka döneminden beri. kafesi temizlesem sorun olur mu? kuşlar hasta olsun istemiyorum.
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 20,750 Tepkime puanı 29,867 Puanları 113 Yaş 42 18 Haz 2022 #2 Merhaba hayırlı olsun Çıkacak başka yavru yoksa kafesi temizleyin ama yuvalıga karışmayın kuşlarınızin görsellerini görmek isteriz
Merhaba hayırlı olsun Çıkacak başka yavru yoksa kafesi temizleyin ama yuvalıga karışmayın kuşlarınızin görsellerini görmek isteriz
cehesto Yeni Üye Katılım 25 Nis 2022 Mesajlar 7 Tepkime puanı 4 Puanları 3 18 Haz 2022 #3 Ekli dosyayı görüntüle 27523
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 20,750 Tepkime puanı 29,867 Puanları 113 Yaş 42 18 Haz 2022 #4 cehesto' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 27523 Genişletmek için tıkla ... Sizden bişey rica etsem aynı fotoğrafi önünde teller görünmeden çekip bana özelden atabilirmisiniz..bir ürünün kapağında kullanabilirim
cehesto' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 27523 Genişletmek için tıkla ... Sizden bişey rica etsem aynı fotoğrafi önünde teller görünmeden çekip bana özelden atabilirmisiniz..bir ürünün kapağında kullanabilirim
cehesto Yeni Üye Katılım 25 Nis 2022 Mesajlar 7 Tepkime puanı 4 Puanları 3 30 Haz 2022 #5 Şehmus BAKIR' Alıntı: Sizden bişey rica etsem aynı fotoğrafi önünde teller görünmeden çekip bana özelden atabilirmisiniz..bir ürünün kapağında kullanabilirim Genişletmek için tıkla ... hocam mesajınızı yeni gördüm yavrular kocaman oldu anne de tekrar kuluçkada şuan kusura bakmayın
Şehmus BAKIR' Alıntı: Sizden bişey rica etsem aynı fotoğrafi önünde teller görünmeden çekip bana özelden atabilirmisiniz..bir ürünün kapağında kullanabilirim Genişletmek için tıkla ... hocam mesajınızı yeni gördüm yavrular kocaman oldu anne de tekrar kuluçkada şuan kusura bakmayın