E Emrecan07 Yeni Üye Katılım 10 Mar 2022 Mesajlar 7 Tepkime puanı 2 Puanları 3 19 Mar 2022 #1 Merhaba bir erkek bir dişi muhabbet kuşum var yavruluk takdim yavruluğun içine herhangi bir talaş vesaire bir şey koymama gerek var mı ?
Merhaba bir erkek bir dişi muhabbet kuşum var yavruluk takdim yavruluğun içine herhangi bir talaş vesaire bir şey koymama gerek var mı ?
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,231 Tepkime puanı 7,542 Puanları 113 19 Mar 2022 #2 Emrecan07' Alıntı: Merhaba bir erkek bir dişi muhabbet kuşum var yavruluk takdim yavruluğun içine herhangi bir talaş vesaire bir şey koymama gerek var mı ? Genişletmek için tıkla ... ben siyah çam talaşı koyuyorum
Emrecan07' Alıntı: Merhaba bir erkek bir dişi muhabbet kuşum var yavruluk takdim yavruluğun içine herhangi bir talaş vesaire bir şey koymama gerek var mı ? Genişletmek için tıkla ... ben siyah çam talaşı koyuyorum
Mehmet B. Paylaşımcı Katılım 18 Şub 2022 Mesajlar 305 Tepkime puanı 266 Puanları 63 Yaş 31 19 Mar 2022 #3 Yabi' Alıntı: ben siyah çam talaşı koyuyorum Genişletmek için tıkla ... Hocam talaşı içinden çıkarınca biraz ilave ettim ben 2 yumurta varken gene çıkarmış sanki az geliyor bana kuş o şekilde istiyor heralde ilave yapmama gerek var mı
Yabi' Alıntı: ben siyah çam talaşı koyuyorum Genişletmek için tıkla ... Hocam talaşı içinden çıkarınca biraz ilave ettim ben 2 yumurta varken gene çıkarmış sanki az geliyor bana kuş o şekilde istiyor heralde ilave yapmama gerek var mı
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,231 Tepkime puanı 7,542 Puanları 113 19 Mar 2022 #4 dışarı atıyorsa ilave etme