• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavrulu takımlar kesinlikle mama yemiyor

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhabalar, sevgili hocalarım sevgili arkadaşlarım :) ne sebze salatası nede yumurta maması yemiyorlar. Sürekli tohum yiyorlar ne yapmamıs gerekir. Onun yerine başka bir türlü nasıl takviye verebiliriz.

Son düzenleme:

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar, sevgili hocalarım sevgili arkadaşlarım :) ne sebze salatası nede yumurta maması yemiyorlar. Sürekli tohum yiyorlar ne yapmamıs gerekir. Onun yerine başka bir türlü nasıl takviye verebiliriz.
Normal takviyeleri uygulamaya devam edebilirsin. Sebze-yumurta yiyen kuşların yanına koyarsan yada yediğini görürlerse kendileri de yemeyi deneyebilir.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Benim üreticiden sahiplendiğim Cennetlerim de yemiyordu, bebekleri oldu yedirmediler, bende hergün tüm sebze verdim kafeslerine
Brokoli kırmızı biber, hergün verdim, şimdi kırmızı biberi, brokoliyi, maydonoz sapını, elmayı, dereotunu, yeşil biberi bitiriyorlar maşallah, doğrayın a ve yumurta mamasıyla verince yemiyorlar, alışmamışlar👍
Kafese ikiye bölerek asabilirsin

Pıtırcık

Eski Forumcu
Benim üreticiden sahiplendiğim Cennetlerim de yemiyordu, bebekleri oldu yedirmediler, bende hergün tüm sebze verdim kafeslerine
Brokoli kırmızı biber, hergün verdim, şimdi kırmızı biberi, brokoliyi, maydonoz sapını, elmayı, dereotunu, yeşil biberi bitiriyorlar maşallah, doğrayın a ve yumurta mamasıyla verince yemiyorlar, alışmamışlar👍
Kafese ikiye bölerek asabilirsin
Benim sultanlarda doğranmış yemiyor malesef şuan en çok sevdikleri sebze ıspanak havucu eh işte onun dışında bir sebze yemediler henüz deniyorum bende . Demet ablamın dediği gibi kafese tüm takmak işe yarayabilir

Üst Alt