• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavrulu muhabbet kuşum yumurtladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

laye

Aktif Üye
IMG_20250218_222314.jpg

Arkadaşlar merhaba👋

Muhabbet kuşumdan 6 yumurta aldım 5' ı çıktı. 4 yavru yeme düştü ama biri daha ufak. Kuşum yine yumurtladı. En sevdiğim ve gözüm gibi baktığım bir takım ve ilk takımım. Acaba dişi dinlemediği için sorun olur mu? Durumları şuna gayet iyi, aksi bir durum yok.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Öncelikle
Ekli dosyayı görüntüle 79393

Arkadaşlar merhaba👋

Muhabbet kuşumdan 6 yumurta aldım 5' ı çıktı. 4 yavru yeme düştü ama biri daha ufak. Kuşum yine yumurtladı. En sevdiğim ve gözüm gibi baktığım bir takım ve ilk takımım. Acaba dişi dinlemediği için sorun olur mu? Durumları şuna gayet iyi, aksi bir durum yok.
Öncelikle hayırlı olsun, yavruyu alın anne baba dövebilir, yeme düşer büyük, diğerlerinin yanına bırakın onlar besler
Çift konu yasaktır diğer konudan devam edebilirsiniz
Kilitliyorum
Kafeskuslari.com yöntemi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ekli dosyayı görüntüle 79393

Arkadaşlar merhaba👋

İkinci kuluçkadan sonra dermansız kalır dinlendirin mutlaka, bebekler çıkınca 15.günde babayı ayırın başka bir kafese ve mutlaka anne dinlensin, kalp krizi riski çok fazla olur
Haftada 2 defa salata verin, kalamar kemiği ve gaga taşı, kızıldarı haftada 2 çok iyi besleyin anaçları

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
İkinci kuluçkadan sonra dermansız kalır dinlendirin mutlaka, bebekler çıkınca 15.günde babayı ayırın başka bir kafese ve mutlaka anne dinlensin, kalp krizi riski çok fazla olur
Haftada 2 defa salata verin, kalamar kemiği ve gaga taşı, kızıldarı haftada 2 çok iyi besleyin anaçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt