• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru yuvadan düşmüş

Furkan82828282

Paylaşımcı
Benim anne baba normalde güzel bakıyordu ama şimdiki yavruları sadece yuvaya girip Besliyor çıkıyor dışarda duruyorlar bugün yavrunun biri 20gunlik yuvadan düşmüş kendimi düştü annemi attı bilmiyorum fark edince aldım hemen acıkmış el besleme verdim yuvaya koydum inşallah anne bakar

Furkan82828282

Paylaşımcı
Benim anne baba normalde güzel bakıyordu ama şimdiki yavruları sadece yuvaya girip Besliyor çıkıyor dışarda duruyorlar bugün yavrunun biri 20gunlik yuvadan düşmüş kendimi düştü annemi attı bilmiyorum fark edince aldım hemen acıkmış el besleme verdim yuvaya koydum inşallah anne bakar
@Demet bükay @Burçak A. Yardım eder misiniz ne yapmalıyım şuan beslememis

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yuvadan atıyor mu hala ablacım bir de beslemiyorsa el beslemesine devam et

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bu son kuluçka olsun anaçlar yorgun artık bakmak istemiyor, bakabilirsen kendin bak ve yuvalığı al derim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Abla zaten bu son ama dinlendirme ne kadar olmalı ne vermeliyim vs yazarsanız sevinirim
Ablacım yem vitaminler kalamar kemiği ve gaga taşı, taze su, haftada 1 salata, bu kadar,
En az 1-2 ay olmalı, sonra ayırırsın 1 hafta sağlıklı yumurtalar gelir bebekler olur
Örn:Mart sonu yuvalık takarsın, yavru olur👍güzel de bakarlar, hazirandan sonra kuşlar sonbahara kadar sezonu kapatır güçlenir sonra yumurta tekrar alınır
Yazın sıcakta olmaz ama yerin serinde kuşların sağlıklı ise olur
Ben üstüste kuluçkaya yatırmadım, kaçaklar oldu tabi
Ben nasıl yaptım bak
Ekim eşledim Kasım bebek Aralık yeme düştüler
Mart eşledim Nisan bebe Mayıs yeme düştüler
Ağustos eşledim Eylül bebek Ekim yeme düştüler
Ben çok dinlendirdim her bebek iri oldu güzel beslendi