• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! yavru yemek yemiyor

birdlover666

Yeni Üye
merhabalar
çiftimin sadece bir yavrusu oldu kendi poposunu ısırıyordu onu rahatsız etmeyecek şekilde peçete yaptım o konuyu az biraz düzelttim ama kursağında tek bir yem yok babasından istiyor ama babası vermiyor, kırık yem almıştım öğüttüm un gibi su koydum veriyorum yemiyor, taneleri ağzına koyuyorum yine çıkarıyor, çok yoruldum gerçekten kesin bir çözüm yok mu açlıktan ölecek 2 gündür kilo veriyor göğsündeki kemik ortaya çıktı artık

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
merhabalar
çiftimin sadece bir yavrusu oldu kendi poposunu ısırıyordu onu rahatsız etmeyecek şekilde peçete yaptım o konuyu az biraz düzelttim ama kursağında tek bir yem yok babasından istiyor ama babası vermiyor, kırık yem almıştım öğüttüm un gibi su koydum veriyorum yemiyor, taneleri ağzına koyuyorum yine çıkarıyor, çok yoruldum gerçekten kesin bir çözüm yok mu açlıktan ölecek 2 gündür kilo veriyor göğsündeki kemik ortaya çıktı artık
Kaç günlük yavru ve elle besleme maması alırsanız iyi olur. Resmini görebilir miyim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Aspur, kızıldarı koyun önüne yesin ve elle besleme maması da temin edin derim

birdlover666

Yeni Üye
Resim görebilir miyim. Normalde yem yemesi gerek. Dal darı flan verdiniz mi. Önüne aspur ve yulaf da koyun. Kolay kırabilcegi bir tohumdur
kesinlikle yemiyor 20 gram ya kaldı ya kalmadı...

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Elle besleme mamasıyla besleyin lütfen. Önüne daldarı ve aspur koyun. Durgunmu suan

birdlover666

Yeni Üye

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi