• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru sultanımı doğrumu besliyorum ?

yasinyrt71

Yeni Üye
15 günlük sultan yavrum varn doğrumu besliyorum yardımcı olurmusunuz.Kabuksuz yemi eziyorum toz haline gelene kadar , probiyotik cay kaşığı ucuyla ,bebe biskuvisi un haline gelene kadar eziyorum , ardından ılık su ilave ediyorum bu şekilde ilerlemelimiyim ?

Bahar Y.

Müdavim
Hayır sağlıklı bir besleme değil bu, a21 elle besleme maması temin edebilirsiniz besleyici olması adına.

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Genellikle bu dediğiniz karışıma yumurta vs ekleyip acil durumlarda elimizde mama yoksa veririz ama durum acil değilse bi besleme maması temin etmeniz gerekir a21 veya mamaistin mamasından alabilirsiniz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yem kırıncaya kadar bu şekilde beslerseniz kursak mantarı olma olasılığı muhtemel. Acil durumlarda evet ama uzun süreli kullanım uygun değil. A21 el besleme maması alıp yem kırma sürecine girene kadar beslemenizi öneririm. Probiyotik haftada bir vermelisiniz sürekli olmaz. Bebe bisküvisi de uygun değil. A21 pahalı gelirse sadece yemi öğütün diğerlerini katmayın. Haftada bir iyice haşlanmış yumurta sarısıda verebilirsiniz.