Sultanlar123
Yeni Üye
Kuşlarım bi 25-30 gündür kuluçkadalar. Bağzı yumurtalar gelişim aşamasında öldü bazılarınında içi boş. Kuluçka dönemini bitirmek için yumurtaları tek tek kontrol ederken bu yavru canlı çıktı. Çıkması gereken tarihten çok sonra ben açtım yumurtayı. Canlıydı. Resimde gördüğünüz şekil kıçı içerden yumurtanın kabuğuna yapışmış napsam bilemedim.
Anne babanın yanına koydum beslerler diye. Ama hayvan kafasını bile kaldıramıyor zaten gözleri de kapalı. Acaba yanlarından alıp şırıngayla mı beslesem üstüne basıp öldürebilirler. Yumurtaya yapışan alt vücudu ise havayla temas ediyor kuruyup ayrılır diye düşünüyorum. Lütfen acilinden tavsiyeye ihtiyacım var yaşatmam lazım bu yavruyu.
Anne babanın yanına koydum beslerler diye. Ama hayvan kafasını bile kaldıramıyor zaten gözleri de kapalı. Acaba yanlarından alıp şırıngayla mı beslesem üstüne basıp öldürebilirler. Yumurtaya yapışan alt vücudu ise havayla temas ediyor kuruyup ayrılır diye düşünüyorum. Lütfen acilinden tavsiyeye ihtiyacım var yaşatmam lazım bu yavruyu.
Ekli dosyalar
-
1.5 MB Görüntüleme: 10