• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru sultan papağanım hasta mı

Pamuşcuk

Yeni Üye
Sultan papağanımı 13 temmuzda aldım. Henüz 45-50 günlük olduğu söylendi bana. 3 gündür bir sorun yoktu ama dün birkaç saat çok halsizdi sürekli uyuyordu ve kafeste çok fazla hareket etmiyordu. Sonradan düzeldi yemini falan yedi. Ama dışkısına bakarak ishal olduğunu düşünüyorum. Bugün halsizlik ve uyku hali yok gayet hareketli ama ishali devam ediyor. Bir de yem yedikten sonra tüneğe çıkıp ağzını açıp yutkunuyor gibi bir hareket yapıyor 1 dakika boyunca normal midir? Ve kuşum hastaysa ne yapmam gerekiyor

Semihzz123

Tutkulu
Sultan papağanımı 13 temmuzda aldım. Henüz 45-50 günlük olduğu söylendi bana. 3 gündür bir sorun yoktu ama dün birkaç saat çok halsizdi sürekli uyuyordu ve kafeste çok fazla hareket etmiyordu. Sonradan düzeldi yemini falan yedi. Ama dışkısına bakarak ishal olduğunu düşünüyorum. Bugün halsizlik ve uyku hali yok gayet hareketli ama ishali devam ediyor. Bir de yem yedikten sonra tüneğe çıkıp ağzını açıp yutkunuyor gibi bir hareket yapıyor 1 dakika boyunca normal midir? Ve kuşum hastaysa ne yapmam gerekiyor
Bana göre alışma sürecindedir ama yinede ustaların yorumlarıda önemli.

Pamuşcuk

Yeni Üye
Peki burnundaki kızarıklık normal mi? Kuş kumu aldım. ishali için ve vitamin için damla aldım. Koydum şimdi ama kuşum kafesin alt tarafına indi duruyor öylece. Bunlar ishalden mi kaynaklanıyor acaba

Üst Alt