• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Sultan papağanım da Parmak yamuklugu mu var ?

erenunl

Müdavim
Merhabalar bir konu atmıştım fakat sanırım arada kaynadı şöyle fotoğraflarını bırakayım bunu düzeltmek için ne yapabilirim annesi bu kuşu beslemedi hiç diğer kardeşleriyle ilgileniyor hep bunu ben besleyip anne kuşun altına koyuyorum ne yapmam gerek bu yavru daha 4 5 günlük fakat erken çıkmış sanırım ilk çıkan yavru olmasına rağmen diğer kardeşlerinden küçük duruyor bilgi verirseniz sevinirim 🙂 @Tuğrul Bey @Şimal Kuş @Taha
Ekli dosyayı görüntüle 10023Ekli dosyayı görüntüle 10025

Bahar Y.

Müdavim
Bence bir kaç gün daha bekleyin, güzelce besleyin bu süre zarfında, gelişsin biraz sonra tekrar atın fotoğraf, yumurtadan erken çıktıysa dediğiniz gibi, ondan olabilir diye düşünüyorum

erenunl

Müdavim
Bence bir kaç gün daha bekleyin, güzelce besleyin bu süre zarfında, gelişsin biraz sonra tekrar atın fotoğraf, yumurtadan erken çıktıysa dediğiniz gibi, ondan olabilir diye düşünüyorum
Erkek kuşum kuluckadayken daha bir yumurta catlatmisti hafif ama üstüne yatmayı bırakmadılar bu galiba o yumurta pek gelişmemiş elimden geldiğince besliyorum bakalım hayırlısı 17. Günde falan doğmuştur diye düşünüyorum bu yavruyu kardeşlerinde bu tür problemler yok

Bahar Y.

Müdavim
Erkek kuşum kuluckadayken daha bir yumurta catlatmisti hafif ama üstüne yatmayı bırakmadılar bu galiba o yumurta pek gelişmemiş elimden geldiğince besliyorum bakalım hayırlısı 17. Günde falan doğmuştur diye düşünüyorum bu yavruyu kardeşlerinde bu tür problemler yok
Çokta erken değilmiş aslında, biraz büyüsün yavru öyle bakalım duruma :)

erenunl

Müdavim
Çokta erken değilmiş aslında, biraz büyüsün yavru öyle bakalım duruma :)
Tabii daha demin anne bu yavruyuda besledi 3 yavrusunu da güzelce besliyor inşallah bir sorun olmaz bazen kursaklarında siyahlık oluyor bu nedir ? Sindirdiklerinde gidiyor

Bahar Y.

Müdavim
Annenin yediği tohumla alakalıdır diye düşünüyorum

Semihzz123

Tutkulu
Tabii daha demin anne bu yavruyuda besledi 3 yavrusunu da güzelce besliyor inşallah bir sorun olmaz bazen kursaklarında siyahlık oluyor bu nedir ? Sindirdiklerinde gidiyor
Benimkilerdede oluyor bişey olmaz yani sorun yoktur besliyorlarsa

Üst Alt