• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yavru sultan papağanı tüy yolan baba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sesemalego71

Yeni Üye
Geçen daha tüyleri tam çıkmamış en büyüğü 15 günlük sultan yavruların kanatları kanlı demiştim. Bugün babanın kanatları yolup yediğini farkettim babayı ayrı kafese aldım sorularım şunlar.
1- babayı ayrı kafese aldım anne stres olur mu, babayı ayrı odaya mı alayım aynı odada mı kalsın.
2- Kanatlıoil formmix sipariş geçtim elime ulaşmadı daha ulaşınca nasıl kullanacağım.
3-Yavruların kanaması devam etmiyor onlar için ekstra yapacağım birşey varmı
4- Anne tek başına besleyebilir mı 4 tane yavru mevcut
Eşim yavruları öyle görünce üzüldü ağladı resmen. Acil yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Anne besler mi gözlemleyin beslemezse babayı tekrar alın yanına yolması aç kalmasından daha iyi. Ya da anne beslemezse el besleme devam edin. Bu süreçte anneye yardımcı olmak açısından taze yumurta sebze mamaları hazırlayıp verin. BT amin Forte takviye verin. Babayı ayrı odaya almanız daha uygun olur anne görürse yavrulara bakmayabilir.

Birde geçmişi bilmek açısından yeni konu açmayıp mevcut konunuzdan devam edin. Cevabımı yazıp konuyu kilitliyorum. Diğer konudan devam edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt