• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru sultan papağanı sesi veya ağlaması

Sss855

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba bundan 15 gün önce kendime daha tüyleri yeni çıkmış sultan papağanı bebeği aldım çoğu hareketini çözdüm ama bebek gibi ağlamasını anlamadım kabuksuz yem ve ayriyeten kendim yumurta sarısı ile bebek piskuvisi ile mama yapıyprum veriyorum yani açlıktan yana bir sıkıntısı yok ama cok uzun sürüyor neden diye soruyorum işin özü.Watch unnamed | Streamable

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bebe bisküvisi vermeyin içerisinde tuz gibi zararlı maddeler var , siz tünekte yandan kuyruğu gözükecek şekilde video atar mısınız? Bir de dışkı resmini 🙏

Sss855

Yeni Üye
Yukarda attım bu sakin hali bir de odada olmadıgımı fark etiğinde deliriyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kendi dışkısını yemesin, size çok alışmış sürekli sizinle olmak istiyor muhtemelen ama böyle sallanıyor mu sürekli yani denge kaybı yok değil mi

Sss855

Yeni Üye
Kendi dışkısını yemesin, size çok alışmış sürekli sizinle olmak istiyor muhtemelen ama böyle sallanıyor mu sürekli yani denge kaybı yok değil mi
denge kaybı yok ama ucmayı yeni oğreniyor odanın kapısından cıkmaya calışıyor ama beceremiyor ben cıkınca arkamdan gelmeye calışıyor dışkı konusunda bazen masada gözümün önünde yapınca kızıyorum anlıyordur herhalde ama ben yokken yapıyordur
bu arada herekese hayırlı bayramlar sağolun ilginiz için

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
denge kaybı yok ama ucmayı yeni oğreniyor odanın kapısından cıkmaya calışıyor ama beceremiyor ben cıkınca arkamdan gelmeye calışıyor dışkı konusunda bazen masada gözümün önünde yapınca kızıyorum anlıyordur herhalde ama ben yokken yapıyordur
bu arada herekese hayırlı bayramlar sağolun ilginiz için
Rica ederim dikkatli olun alışmasın dışkı yemeye, size çok alışmış ve sürekli sizinle olmak istiyor ☺ Yanına kendi emsallerinde bir dişi alabilirsiniz ☺

Sss855

Yeni Üye
Maşallah benim tipsizime benziyormuş bu saftirik. Takviye kullanıyor musunuz? Zeolit tozu yoksa alın dışkıyı toparlasın.
Kulanıyordum kestim yani o takviyelerin için de kimyasal oldugunu söyledi petshop ben de almadım ama daha once 3 gun oncesııne kadar veriyordum bitince kestim şuan kabuklu mamanın toz halinin içine yumurta ve yarım bebek piskivusu yumurtanın sarısını karıştırıp veriyorum herhangi farklı birşey vermiyorum

mortsvivants

Eski Forumcu
Kulanıyordum kestim yani o takviyelerin için de kimyasal oldugunu söyledi petshop ben de almadım ama daha once 3 gun oncesııne kadar veriyordum bitince kestim şuan kabuklu mamanın toz halinin içine yumurta ve yarım bebek piskivusu yumurtanın sarısını karıştırıp veriyorum herhangi farklı birşey vermiyorum
Bebek bisküvisi vermeyin, içeriği kuşlara zararlı. Yumurtayı da sık tüketmemeli. Petshopcular zaten mantıklı herhangi bir şey söyleseler o vakit şaşırdım, aşağıya bıraktığım ürünler profesyoneldir ve bir çoğumuz kuşlarımıza kullanıyoruz. Zeolit tozu ise doğaldır, iç paraziti söker, bağışıklığını güçlendirir. Bunun için mamaist whatsapp hattından iletişime geçebilirsiniz.