• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Sultan papağanı kursak

bakigursoy1

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal, halsizlik, iştahsızlık, hazımsızlık
Hastalık Belirti Tarihi
7 Haz 2022
Merhaba iyi günler dilerim herkese...
Yaklaşık 25 günlük Sultan papağanım var.
Ebeveynleri bakmadı ben bakmak zorunda kaldım el ile besliyorum gold wings mama ve enjektör ile. Son bir haftadır hiç yemek istemiyor dışkısı su gibi. Ve kursağı da çok zor iniyor tam inmiyor. Mama verdikten 6 7 saat sonra bile tam inmemiş oluyor. Zorla yediriyorum. Halsiz ve sürekli uyumak istiyor yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım çok üzülüyorum

Bahar Y.

Müdavim
Yavrunun görselini görebilir miyiz, mama kaşıkları var ağızları bükük şekilde, onlardan belki yer evde kaşık eğerekte yapabilirsiniz

Bahar Y.

Müdavim
Anaçlar kaç gün besledi yavruyu, anaç beslemesi az olan yavrularda sağlık açısından sıkıntılar çıkabiliyor umarım hasta değildir, video görsek daha iyi olur hareketliliğini falan göz önünde bulunduralım

bakigursoy1

Yeni Üye
Video yüklenmiyor mp4 desteklemiyor diyor nasıl yapabilirim bilginiz var mı

Bahar Y.

Müdavim
Maşallah hasta görünmüyor, mamanın kıvamını çok mu koyu yapıyorsunuz acaba, o yüzden sindirmede gecikiyor olabilir diye düşündüm
Gold wings yerine a21 tercih edebilirsiniz

bakigursoy1

Yeni Üye
Gold wings bitti internetten a21 siparişi verdim. O gelene kadar mısır unu irmik yumurta falan veriyorum. Kursak mantarı olabilir mi sizce. Bide kepek döküyor. Böyle ağzını açıp yemek de istemiyor sesi kısık

bakigursoy1

Yeni Üye
Ya da kursak da mama kalmış olabilir mi çekmek gerekir mi? Bizim buralarda kuş vet. Yok o yüzden götüremiyorum

Bahar Y.

Müdavim
Gold wings bitti internetten a21 siparişi verdim. O gelene kadar mısır unu irmik yumurta falan veriyorum. Kursak mantarı olabilir mi sizce. Bide kepek döküyor. Böyle ağzını açıp yemek de istemiyor sesi kısık
Kursağında hava boşluğu oluştu mu hiç doğduğundan beri

bakigursoy1

Yeni Üye
Biraz fazla süre aç bırakıp kursak tamamen iniyor mu diye, bakmak gerekir mi acaba? Çünkü biraz mayamsı kıvamı var kursağın