• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

YAVRU SULTAN PAPAĞANI İSHAL HALSİZ

Mertsedir

Yeni Üye
Herkese iyi günler 3 4 gün önce sahiplendiğim yavru sultan papağanımın dışkısı ishal gibi poposunda da dışkı lekeleri var dal darı ve yumurta maması veriyorum yumurtaya cicibebe ekliyorum biraz (zararlı olduğunu öğrendim artık eklemiyorum)yemliği bugün taktım bugün suyuna entrobac ekledim genelde hep aynı yerde duruyor sesi çıkmıyor ve biraz halsiz gibi ne yapabilirim IMG_1584.jpeg

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Herkese iyi günler 3 4 gün önce sahiplendiğim yavru sultan papağanımın dışkısı ishal gibi poposunda da dışkı lekeleri var dal darı ve yumurta maması veriyorum yumurtaya cicibebe ekliyorum biraz (zararlı olduğunu öğrendim artık eklemiyorum)yemliği bugün taktım bugün suyuna entrobac ekledim genelde hep aynı yerde duruyor sesi çıkmıyor ve biraz halsiz gibi ne yapabilirim Ekli dosyayı görüntüle 77106
3 gün üst üste entrobac verin bir de mamaist whatsapp hattından zeolit tozu temin edin dışkıda leke bırakması geçene kadar her gün mercimek tanesi kadar sevdiği bir sebzesine veya elle besleme mamasıyla verin 😊

Mertsedir

Yeni Üye
3 gün üst üste entrobac verin bir de mamaist whatsapp hattından zeolit tozu temin edin dışkıda leke bırakması geçene kadar her gün mercimek tanesi kadar sevdiği bir sebzesine veya elle besleme mamasıyla verin 😊
Teşekkür ederim dışkıda leke bırakması derken tüyüne yapışanlardan bahsediyorsunuz değil mi? Bir de yem kırmayı kendi kendine yapabilir mi benim yapmam gereken bişey var mı

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim dışkıda leke bırakması derken tüyüne yapışanlardan bahsediyorsunuz değil mi? Bir de yem kırmayı kendi kendine yapabilir mi benim yapmam gereken bişey var mı
Önüne aspur, yulaf, kızıl darı verin gözlemleyin hem poposuna yapışmaması lazım hem de idrar kısmı yeşil renk bırakmamalı 😊

Mertsedir

Yeni Üye
Önüne aspur, yulaf, kızıl darı verin gözlemleyin hem poposuna yapışmaması lazım hem de idrar kısmı yeşil renk bırakmamalı 😊
Çok teşekkür ederim peki sıkıntısı nedir kuşumun? Bir de zeolit tozu kullanmasam geçer mi yoksa kullanmam gerekir mi illa?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim peki sıkıntısı nedir kuşumun? Bir de zeolit tozu kullanmasam geçer mi yoksa kullanmam gerekir mi illa?
Hafif bakteri var dışkısında onu da inşallah doğal yolla yani zeolit tozuyla toparlarsınız, bağışıklık düşmüş onu da toparlar 😊

Mertsedir

Yeni Üye
Hafif bakteri var dışkısında onu da inşallah doğal yolla yani zeolit tozuyla toparlarsınız, bağışıklık düşmüş onu da toparlar 😊
Sağolun peki yavru olduğu için normal midir böyle olması,uygulayacağım tedaviyle iyileşir mi ilerleme büyüme şansı var mı hastalığın

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye

mortsvivants

Paylaşımcı
Bu arada entrobac 3 gün üst üste kullanıp sonra zeolit tozunu kullanacağım. Peki sonra ne zaman entrobac vermeliyim
Sonrasında normal düzende haftada bir kullanmalısınız, aşağıdaki gibi

Mertsedir

Yeni Üye
Sonrasında normal düzende haftada bir kullanmalısınız, aşağıdaki gibi
Teşekkür ederim sağolun