• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! YAVRU SULTAN PAPAĞANI ALACAĞIM BİR SORUM VAR

Kuşseviyom

Yeni Üye
Arkadaşlar yavru sultan papağanı alacağım ama ensesinde ufak bi kellik var. Bunun sebebi hastalık olabilir mi?

Alacağım kuşun fotoğrafı da bu. Sorduğum soru dışında bilgili arkadaşlar gördüğünüz farklı bir şey varsa söylerseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
1000033439.jpg

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Lutinolarda kellik genetiktir. Lutinoların %90 ı keldir.

Kuşseviyom

Yeni Üye
Lutinolarda kellik genetiktir. Lutinoların %90 o keldir.
Cevabınız için teşekkür ederim peki gözünüze çarpan bir farklılık görüyor musunuz? İlk defa bekleyeceğim o yüzden çok araştırma yaptım ama bazen tecrübe bilgiden daha ağır basıyor o yüzden buradan da bilgi almak istedim.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Cevabınız için teşekkür ederim peki gözünüze çarpan bir farklılık görüyor musunuz? İlk defa bekleyeceğim o yüzden çok araştırma yaptım ama bazen tecrübe bilgiden daha ağır basıyor o yüzden buradan da bilgi almak istedim.
Sıkıntılı durmuyor. Güzel kuş maşallah.

Kuşseviyom

Yeni Üye
Sıkıntılı durmuyor. Güzel kuş maşallah.
Tekrar merhaba bir şey sormak istiyordum yeni konu açmak istemedim. Eğer mümkünse cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Yavru sultan papağanını aldım ve onun dışında evde de bir tane yavru sevda papağanım var. İnternet ve bu forumdaki herkesin en iyi yem olarak versele laga markasını önermesi üzerine ben de aşağıda attığım linkteki fotoğraftaki yemden aldım. Ancak paketin üzerinde büyük paraketler için olduğu yazıyor. Bu yemden yavrularıma versem bir sorun teşkil eder mi? İki yavrum da 2-4 aylık civarında.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tekrar merhaba bir şey sormak istiyordum yeni konu açmak istemedim. Eğer mümkünse cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Yavru sultan papağanını aldım ve onun dışında evde de bir tane yavru sevda papağanım var. İnternet ve bu forumdaki herkesin en iyi yem olarak versele laga markasını önermesi üzerine ben de aşağıda attığım linkteki fotoğraftaki yemden aldım. Ancak paketin üzerinde büyük paraketler için olduğu yazıyor. Bu yemden yavrularıma versem bir sorun teşkil eder mi? İki yavrum da 2-4 aylık civarında.

Sevda ve Sultan için uygun. Büyük paraketler bunlar zaten ☺ yani muhabbet için uygun değil demek istemişler.

Kuşseviyom

Yeni Üye
Sevda ve Sultan için uygun. Büyük paraketler bunlar zaten ☺ yani muhabbet için uygun değil demek istemişler.
Çok teşekkür ederim valla farkında olmadan zarar vermek istemediğim için sürekli sizi meşgul ediyorum kusura bakmayın :) Ama sultan papağanımın çekirdeği yerken zorlandığını fark ettim yemin içinde de epey çekirdek var bende çekirdekleri ayırarak verdim yemi.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim valla farkında olmadan zarar vermek istemediğim için sürekli sizi meşgul ediyorum kusura bakmayın :) Ama sultan papağanımın çekirdeği yerken zorlandığını fark ettim yemin içinde de epey çekirdek var bende çekirdekleri ayırarak verdim yemi.
Yeme düşmüş sarıyı kıran bir Sultan papağanı çekirdeği kolay kırabilir. Aspirde belki zorlanabilir.

Üst Alt