• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Yavru sevda papağanımın kafa tüyleri normal mi?

eyidas

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kafa tüylerinde boşluk
Hastalık Belirti Tarihi
27 Ocak 2026
Merhabalar. 1 hafta önce aldığım yavru sevda papağanımın bir süredir dikkatimi çekecek şekilde kafayla burnunun birleştiği noktada bir kısım tüylerinin olmadığını ve nokta şeklinde boşluk olduğunu farkettim. İlk aldığımda dikkatimi çekmemişti fakat hiç tüy dökmedi. Normal midir? Bir sorun var mı? Görsel ekliyorum. Çok teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kusura bakmayın farkındaydım ama uyuduğu için huzursuz etmek istemedim. Şimdi daha net şekilde ekleme yapıyorum görsellerini. Umarım anlaşılıyordur.
Merhaba ablacığım fotoğraf net değil fakat büyütünce belli oluyor işaretledim
Eczaneden Trosyd mantar kremi alıp kulak pamuğu ile minicik sürebilirsin
Mantar demiyorum ufak bir bakteri olabilir, önlem alalım ilerlemesin, gagaya da sür ve masaj yap
Burun üstünde dökülen bölgeye 7 gün günde 1 defa sür lütfen IMG_20260128_225049.jpg

eyidas

Yeni Üye
Merhaba ablacığım fotoğraf net değil fakat büyütünce belli oluyor işaretledim
Eczaneden Trosyd mantar kremi alıp kulak pamuğu ile minicik sürebilirsin
Mantar demiyorum ufak bir bakteri olabilir, önlem alalım ilerlemesin, gagaya da sür ve masaj yap
Burun üstünde dökülen bölgeye 7 gün günde 1 defa sür lütfen Ekli dosyayı görüntüle 101229
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Uygulayacağım mutlaka. Umarım ciddi bir sıkıntı yoktur

Üst Alt