• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru papağanım hasta

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Hastalık Belirtileri
Az yem yeme ara ara durgunluk ishal kusma
Hastalık Belirti Tarihi
5 Ocak 2023
Kullanılan İlaç
Antibiyotik
Arkadaslar merhaba. Ortalama 2 aylik gri sultanim var. Yilbasi gunu sahiplendim. Geldiginden beri dogru durust yem kirip yiyemiyor. Ishali vardi durgundu veterinere goturdum usutmus dedi hekim. Antibiyotik basladik her aksam 2 damla agizdan veriyorum. Kursagi hep bos olunca gidip a21 aldim siringayla besliyorum. Ama ara sira kusuyor. Acaba fazla mamayimi kusuyor Sebebi nedir ne yapmam lazim. Siringayla besledigim icin 3 5 kirdigi yemide birakti acikcasi. Onerilerinize ihtiyacim var kusmuk resmini ekliyorum tesekkurler.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yem yerken kusuyor muydu

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kaç ml mama basıyorsunuz kursağına

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Yem yerken kusuyor muydu
Acikcasi aldigim gunden beri dogru duzgun yem yemedi hic yani 3 5 kiriyordu doyurcak kadar yemiyordu bende a21 aldim kursagina basmiyorum agzina basiyorum cok acsa 7 8 ml yiyor daha az once agladi mama yaptim 7 8 ml yedi.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
O kuşun durumu iyi değildir yemediyse kilo kaybı vardır bu yüzden kontrol altına alınması uygundur bize bir videosunu ekleyin buraya görelim durumunu

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
O kuşun durumu iyi değildir yemediyse kilo kaybı vardır bu yüzden kontrol altına alınması uygundur bize bir videosunu ekleyin buraya görelim durumunu
Simdi cektim video ekledim. Agzi yuzu mama yedi islak havluyla sildim o yuzden tuyleri oyle. Bu hareketliligide asla kapali kalmayi sevmiyor disari cikmak icin yapiyor. Asiri derecede temas bagimlisi oglusum hep bizimle olmak istiyor. Bugun 2 kez acikti 2 kez a21 verdim. Aksama bir daha acikir muhtemelen bir daha veririm. Her seferinde en az 7 8 ml yiyor. Cuma gunu veteriner kontrolumuz var bir daha.

Üst Alt