• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

yavru muhabbet kusunda ne oldugunu anlamiyorum acil

swxnchy

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
dengesizlik halsizlik yem yememe su icmeme zorlanma
Hastalık Belirti Tarihi
25 Mar 2025
Kullanılan İlaç
coli mix 4 in 1 mix
Kusu dun aldim hic bir seyi yoktu bugun ise cok halsiz ve dengesini saglayamiyor gibi cok degisik video atamiyorum. colimix 4 in 1mix adli bir toz var evde kuslar icin takviye olarak ondan verdim su ve yem yemiyor icmiyor kendim vermeye calisiyorum ama verdigimde sanki yutamiyor kafasi geriye gidiyor gibi garip bisiler oluyor zorlaniyor gibi sanki. Eger yasarsa ismini mucize koyucam. Ne yapmam lazim eger bisielr yapmazsam yuksek ihtimalle sabaha olu olarak gorucegim. Olucekse bile suan aci cekmesini hic istemiyorum sabahtan beri boyle lutfen yardim edin.

FatımaB.

Eski Forumcu
Kuşunuzu acil bir şekilde kanatlı uzmanı görmeli 🙏🏼

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
4 in mix iyi gelebilir sinirsel bir kriz ancak bir anda mı oldu böyle

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Atak geçiriyor. Nörolojik bir durum. Avcunuzun içine alın ve sakinleşmesini sağlayın. Ve bu gibi durumlarda bir anda eski haline dönüyor. İnsanlardaki epilepsi yi düşünün. Ama umarım yaşar. Konumuz Bursa görünüyor. Çok iyi kanatlı uzmanı var. Oraya götürün. İsmini unuttum bilen arkadaşlarım yazsın.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Atak geçiriyor. Nörolojik bir durum. Avcunuzun içine alın ve sakinleşmesini sağlayın. Ve bu gibi durumlarda bir anda eski haline dönüyor. İnsanlardaki epilepsi yi düşünün. Ama umarım yaşar. Konumuz Bursa görünüyor. Çok iyi kanatlı uzmanı var. Oraya götürün. İsmini unuttum bilen arkadaşlarım yazsın.
Vetorka veteriner kliniği Erol bey ancak sabah açıyor 🙏

swxnchy

Yeni Üye
4 in mix iyi gelebilir sinirsel bir kriz ancak bir anda mı oldu böyle
evet bir anda oldu dun aksam hic bir seyi yoktu sabah uyandigimda boyle oldugunu gordum.
evet avcuma alinca sakinlesiyor ama biraktigim anda tekrardan basliyor.

mortsvivants

Eski Forumcu
Bursa Yıldırım'da Vetel Veteriner'in kuş hizmeti veriyor görünüyor, 7/24 açık yazıyor size yakın mı?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
evet bir anda oldu dun aksam hic bir seyi yoktu sabah uyandigimda boyle oldugunu gordum.

evet avcuma alinca sakinlesiyor ama biraktigim anda tekrardan basliyor.
Eczaneden reçeteli ama keppra diye bir ilaç var şurup formunu veteriner bulup sorun yazdırın 🌸