• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yavru muhabbet kuşumun bir kanadı düşük duruyor

Serra S.

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Bir kanadı düşük duruyor
Hastalık Belirti Tarihi
24 Şub 2023
Kullanılan İlaç
Aminosol
Normalde kanadı böyle değildi. Yeni yeni uçmaya çalışıyordu pek uçamasa da. Uçmaya çalışırken bir yere vurduğundan şüpheleniyoruz. 2 gündür yavru muhabbet kuşumun bir kanadı düşük duruyor. Geçtiğimiz günlerde hiç hareket ettirmiyordu ama bugün biraz diğer kuşların uçtuğunu görünce hareket ettirdi. Kanadının oradaki tüylerini kaşımaya başladı. Kanadını açtım içinde bir yara vs göremedim. Kırık mıdır incilmiş midir? Ne yapmalıyız kanadını sarsak mı? Takviye olarak daha hızlı toparlanması için ne verilebilir?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba genel olarak uyuklaması kabarması mı var? hangi takviyeleri ve vitaminleri veriyorsunuz? herhangi bir darbe vs oldu mu?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Daha detaylı resimler eklermisiniz? ve dışkı resimleri

Serra S.

Yeni Üye
Merhaba genel olarak uyuklaması kabarması mı var? hangi takviyeleri ve vitaminleri veriyorsunuz? herhangi bir darbe vs oldu mu?
Evet son günlerde kabarık duruyor Bir yere çarptığını görmedik ama diğer büyük kuşlarımla uçmaya çalışıyordu bir yere çarpmış olabilir. Suyuna aminosol damlattık 2 gündür bir de adec vitamininden damlattık. Az da olsa yem yiyor arada bir su içiyor. Son dışkılarının fotoğrafını ekliyorum.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bana aç gibi geldi ve daha etkili takviye şart bence bunlar Gervit multivitamin entrobac probiyotik yem yemesi az ise elle besleme şarttır

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist

Serra S.

Yeni Üye
Bana aç gibi geldi ve daha etkili takviye şart bence bunlar Gervit multivitamin entrobac probiyotik yem yemesi az ise elle besleme şarttır
Daha etkili takviye olarak söylediklerinizi mi temin edelim? Şırıngayla beslemeyi tam bilmiyoruz zarar verebiliriz diye biraz çekingeniz açıkcası Yavruyken mama da yediremedik mama tarzı şeyleri kendi yemiyor

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ben olsam bu kuşa ayrı bakım yapardım ayrı bir kafeste kaliteli bir yem kızıl dal darı verebilirsiniz

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bu iki ürünü bölünmüş olarak temin edin paylaştıgım resimde kullanımı ve ne işe yaradıgı yazıyor kendimde bu ürünleri kullanıyorum kuşların saglam bir bagışıklık sistemi olması gelebilecek hastalıklara direncinin olması demektir.

Serra S.

Yeni Üye
Bu iki ürünü bölünmüş olarak temin edin paylaştıgım resimde kullanımı ve ne işe yaradıgı yazıyor kendimde bu ürünleri kullanıyorum kuşların saglam bir bagışıklık sistemi olması gelebilecek hastalıklara direncinin olması demektir.
Tamamdır çok sağ olun teşekkürler

Üst Alt