• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Yavru muhabbet kuşumu ilk defa kafesten dışarı saldım kafasını duvara vurdu ve ceresi yaralandı. Ne yapmalıyım?

yusufsoylu

Aktif Üye
Daha yakından net bi şekilde çekerseniz daha iyi olucaktır

AybarsK

Paylaşımcı
Merhaba İyi Forumlar. Kanama varsa NİŞASTASI veya BUĞDAY UNU koyabilirsiniz. kanama yoksa yeme içmesini dikkat edelim yem yiyor mu kontrol edin travmadan dolayı yemebilir uçmasında felanda bir sıkıntı yoksa, sıkıntı olmaz yem yiyip yemediğini kontrol etmeniz iyi olucaktır.

TheMasterCicikuş

Yeni Üye
Merhaba İyi Forumlar. Kanama varsa NİŞASTASI veya BUĞDAY UNU koyabilirsiniz. kanama yoksa yeme içmesini dikkat edelim yem yiyor mu kontrol edin travmadan dolayı yemebilir uçmasında felanda bir sıkıntı yoksa, sıkıntı olmaz yem yiyip yemediğini kontrol etmeniz iyi olucaktır.
Kuşum sağlıklı görünüyor yem yiyor ve hareketli burnu kanadığında da uçuyordu sıkıntı olur mu?Ekli dosyayı görüntüle 42325

rilish26

Müdavim
Kanama devam ediyorsa nişaşta ya da buğday unu sürün sonra da kendisi düzelir büyük olasıkla düzelmezse terramycin sürebilirsiniz.

TheMasterCicikuş

Yeni Üye
Kuşum ayağı ile kafasını kaşırken dengesi kayboluyor fakat tüneyebiliyor.

rilish26

Müdavim
Denge kaybı iyiye alamet değil içiniz rahat olsun derseniz kanatlı uzmanına gösterin gözlemleyin düzelme olmazsa

TheMasterCicikuş

Yeni Üye
Muhabbet kuşlarını besleyen usta var onunla konuştum ilaç falan sür kanamıyorsa fazla sorun yok dedi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ben mümkünse video görebilirmiyim

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Daha gagasi siyah bunun niye saldiniz ki? Ne yapacagini nereye ucacagini bilmez zaten muhtemelen ilk kanat cirpislaridir. Yara kapaninca terramcin surebilirsiniz nefes deliklerine kacirmadan. Denge konusuna gelince video bekliyoruz.

TheMasterCicikuş

Yeni Üye
Daha gagasi siyah bunun niye saldiniz ki? Ne yapacagini nereye ucacagini bilmez zaten muhtemelen ilk kanat cirpislaridir. Yara kapaninca terramcin surebilirsiniz nefes deliklerine kacirmadan. Denge konusuna gelince video bekliyoruz.
Kuşum artık dengesini kaybetmeyi bıraktı.

Esmanur Sepetci

Yeni Üye
Merhaba ben kuşumu ilk aldığımda aynı sekilde oldu. Oysa petshoptan aldığımda zaten yara varmış 😓 1 2 gün çıkarmadım saldigim anda kanadı. Yaranın iyileşmesi gerek kanama duracak kabuk bağlasın öyle çıkarın ben böyle yaptım ve yara düzeldi artık kanamadan rahat şekilde cikarabiliyorum

TheMasterCicikuş

Yeni Üye
Merhaba ben kuşumu ilk aldığımda aynı sekilde oldu. Oysa petshoptan aldığımda zaten yara varmış 😓 1 2 gün çıkarmadım saldigim anda kanadı. Yaranın iyileşmesi gerek kanama duracak kabuk bağlasın öyle çıkarın ben böyle yaptım ve yara düzeldi artık kanamadan rahat şekilde cikarabiliyorum
Kuşumun yara kısmında böyle bir şey oluştu kabuk mudur bu?
Ekli dosyayı görüntüle 42420

Üst Alt