• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

yavru muhabbet kuşumu beslerken neler vermeliyim ve ne yapmalıyım 2 haftalık

sündüs

Yeni Üye
kuşumu annesi reddetti, ben bakıyorum ama neler yapmam gerek bilgi almam lazım, bacakları da çarpık

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Elle besleme maması temin ettiniz mi? Çarpık bacak için bilezikler var onlardan kullanabilirsiniz 🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet tek gözünden engelli gibi ama siz terramycin göz merhemini sabah akşam sürün 🙏 Elle beslemeye devam edin 🌸

Mert G.

Eski Forumcu
A 21 mama tehmin edin 3 saatte bir besleyin. Gözü için hocalarım yorum yapacaktır. Sıcak tutun bide

sündüs

Yeni Üye
maalesef içinde bir şey dönüyor aslında ama beyaz bir tabaka kaplamıs

sündüs

Yeni Üye
yavrum benim ölmez dimi :( mamasını hazır aldım ama güçlü toparlanması için ne yapabilirim öneriniz var mı, çok sağolun

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Aslında iyi bir kanatlı uzmanı cerrah bakabilir, inşallah iyi olur siz elle besleme mamasının içine zeolit tozu alıp mercimek tanesi kadar katın besleyin, Şehmus hocamıza da resmini atın baksın 🙏🌸

Ekli dosyalar

Pıtırcık

Tutkulu
Benim yavruda çarpık bacaktı tedavisini yaptım iyi çok şükür A21 mama aldım kursak boşaldıkça besledim şırıngayla bacakları içinde lastikle aparat yaptım kendim. Alacak nefesi varsa yaşar inşallah benimde umudum çok yoktu ama çok şükür iyi şuan yürüyor zıplıyor kanat çırpıyor

sündüs

Yeni Üye
Benim yavruda çarpık bacaktı tedavisini yaptım iyi çok şükür A21 mama aldım kursak boşaldıkça besledim şırıngayla bacakları içinde lastikle aparat yaptım kendim. Alacak nefesi varsa yaşar inşallah benimde umudum çok yoktu ama çok şükür iyi şuan yürüyor zıplıyor kanat çırpıyor
doğru söylüyorsunuz hayat bu 2 haftalık olmadı henüz benim yavrum, inşallah yaşar çok teşekkür ederim moral oldunuz..