• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru muhabbet kuşu

Hayvansever1

Yeni Üye
Merhabalar,

bugün 35 günlük olduğu söylenen bir muhabbet erkek kuş sahiplendim. Yeme düştüğü söylendi. Boyu biraz büyük geldi yavrulara göre emin olamadım. Kafeste yukarı uçuyor aşağı inmiyor ötmüyor bekliyor orda sürekli. Alışma sürecidir diye düşünüyorum. 4 saat oldu henüz su yem yemedi kafeste yere de küçük acık kapta su ve yem koydum. Normal bir süreç midir?

Ekli dosyalar

FatımaB.

Eski Forumcu
Merhabalar,

bugün 35 günlük olduğu söylenen bir muhabbet erkek kuş sahiplendim. Yeme düştüğü söylendi. Boyu biraz büyük geldi yavrulara göre emin olamadım. Kafeste yukarı uçuyor aşağı inmiyor ötmüyor bekliyor orda sürekli. Alışma sürecidir diye düşünüyorum. 4 saat oldu henüz su yem yemedi kafeste yere de küçük acık kapta su ve yem koydum. Normal bir süreç midir?
Evet bir erkek bebek 😍
Lütfen tahta tüneklere geçiniz
Plastik tünek mantar ve yara yapar🙏🏻

Hayvansever1

Yeni Üye
Evet bir erkek bebek 😍
Lütfen tahta tüneklere geçiniz
Plastik tünek mantar ve yara yapar🙏🏻
Teşekkürler. Tahta Tünek yarın alacağım başka kafeste olmasını önerdiğiniz ne vardır ? Kalamar kemiği akıllı yemlik, zilli oyuncak vs. Önerdiğiniz var mıdır? 45x35 kafes boyu kaç tünek almalıyım sizce teşekkürler

FatımaB.

Eski Forumcu
Akıllı yemlik önermiyorum
Onun yerine yemini taze taze koymanız daha güzel olur ☺
Kraker kullanmayınız yapışkan kullanılıyor
Bu da aklınızda olsun
Oyuncak olarak da tahta olursa daha iyi olur 🩷🌸

muhabbetkuşu.paşa

Paylaşımcı
Teşekkürler. Tahta Tünek yarın alacağım başka kafeste olmasını önerdiğiniz ne vardır ? Kalamar kemiği akıllı yemlik, zilli oyuncak vs. Önerdiğiniz var mıdır? 45x35 kafes boyu kaç tünek almalıyım sizce teşekkürler
Gaga taşı, grit kuş kumu kafeste bulunmalı salıncak alabilirsiniz, zilli oyuncakları çok seviyorlar, bence 2 tünek yeterlidir, tüyü kadar ömürü olması dileğiyle🌸

FatımaB.

Eski Forumcu
Haftada bir yulaf da verebilirsiniz 🙂
Ben ayrı bir yemlikte bir tatlı kaşığı veriyorum
Siz yemine de karıştırabilirsiniz

zeysssbird

Tutkulu
Vitamin takviyelerini de ekleyelim

Hayvansever1

Yeni Üye
Bu arada kuşumun cinsi nedir ben araştırdığım kadarıyla İngiliz gibi geldi çünkü diğer yavrulara göre büyük duruyor jumbo olma ihtimali nedir bilgi verebilir misiniz

Üst Alt