• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru muhabbet kuşu

pelin..

Yeni Üye
https://streamable.com/k48j0
Erkek kuşun yanına şöyle bir yavru kuş aldık şimdi ama sanki duruşunda bir sorun var gibi acaba ben mi abartiyorum aslında normal de yavru olduğu için mi böyle duruyor eğik duruyor çünkü sizce normal mi değil mi ?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Streamble.coma videoyu yeniden yükleyin açılmıyor ☺

pelin..

Yeni Üye
Watch unnamed | Streamable
Zaten var olan kuşumuza canı sıkılmasın diye dişi bir kuş daha aldık erkek kuşa göre küçük yavru bir kuş erkek olan yaklaşık 11 12 aylık.Şimdi bu videodaki kuşumuz acaba yavru olduğu için mi böyle duruyo yoksa yerini garipsediği için mi böyle duruyo çünkü aldığımız yerde hiç böyle bir duruşu yoktu fırlama gibiydi resmen sizlere göre normal mi acaba çok korkuyorum rahatsızlığı vardır diye yaa

mortsvivants

Eski Forumcu
Plastik tüneği tahta tünek ile değiştiriniz öncelikle. Dışkılarını daha net görebilir miyiz, diğer kuşunuzla aynı kafeste mi bulunuyor? Takviye kullanıyor musunuz?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Erkek kuş yetişkin bu minik daha bebek, çiftleşmeye çalışabilir ayrı kafeslerde dursunlar. Plastik tünekleri değiştirin, Mert'in attığı takviyeleri kullanın 🙏🌸

pelin..

Yeni Üye
Plastik tüneği tahta tünek ile değiştiriniz öncelikle. Dışkılarını daha net görebilir miyiz, diğer kuşunuzla aynı kafeste mi bulunuyor? Takviye kullanıyor musunuz?
Tamamdır en yakın zamanda tahta tünek alıyorum.Bu fotoğraftaki dışkılar ise yeni gelen kuşa ait değildir zaten var olan diye bahsettiğim erkek kuşa aittir evet şuan aynı kafeste duruyolar çünkü başka kafesimiz yok malesef takviye olarakta şunu kullanıyorum sadeceIMG_20250317_183726_769.jpgIMG_20250317_184323_906.jpg

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Tamamdır en yakın zamanda tahta tünek alıyorum.Bu fotoğraftaki dışkılar ise yeni gelen kuşa ait değildir zaten var olan diye bahsettiğim erkek kuşa aittir evet şuan aynı kafeste duruyolar çünkü başka kafesimiz yok malesef takviye olarakta şunu kullanıyorum sadeceEkli dosyayı görüntüle 81481Ekli dosyayı görüntüle 81480

Bu vitaminler profesyonel değil, attıklarımızı hem yavruya hem de oğlunuza düzenli kullanın 🙏

pelin..

Yeni Üye
Erkek kuş yetişkin bu minik daha bebek, çiftleşmeye çalışabilir ayrı kafeslerde dursunlar. Plastik tünekleri değiştirin, Mert'in attığı takviyeleri kullanın 🙏🌸
Ovvv sizde öyle ayrı kafes diyorsanız işimiz yaş ☺ ayrı kafese alamayiz şuan da yok çünkü ve hani aklımızda kafesi büyütme fikri var sadece kafesi büyütmekte iyi bir fikir olabilir mi sizce ayy nolur olmasın öyle bişey ya daha yavru çok üzülürüm elimden geldiği kadar engellemeye çalışıcam bide yani öğrenci olduğum için bütün masraflarını öğrenci maaşıyla karşılamaya çalışıyorum alabilirsem hiç yoktan iyidir diye orta boy kafesin bir küçük boyundan alabilirim yavru zaten biraz daha büyüdüğünde geri aynı kafese alabilirim hem tahta tünek alcam hem vitamin her hafta yavaş yavaş da olsa eksiklerini gidermeye çalışıcam çok teşekkür ediyorum hepinizede yardımınız için ☺💖

pelin..

Yeni Üye
Bu vitaminler profesyonel değil, attıklarımızı hem yavruya hem de oğlunuza düzenli kullanın 🙏
Tamamdır bahsettiğiniz vitaminlerden de alırım peki orta boy suluğa kaç damla damlatmam gerekicek yada her farklı ilac için farklı rakamlarda mı damlatmam gerekiyo genelde 20 damla deniliyo ama 20 damlada bana fazla geliyo sanki çünkü googleden okuduğum bir metinden fazla vitamin verildiğinde sakat hale getirebileceğinden bahsetmişti onun için 20 damladan korkuyorum

pelin..

Yeni Üye

mortsvivants

Eski Forumcu
Tamamdır bahsettiğiniz vitaminlerden de alırım peki orta boy suluğa kaç damla damlatmam gerekicek yada her farklı ilac için farklı rakamlarda mı damlatmam gerekiyo genelde 20 damla deniliyo ama 20 damlada bana fazla geliyo sanki çünkü googleden okuduğum bir metinden fazla vitamin verildiğinde sakat hale getirebileceğinden bahsetmişti onun için 20 damladan korkuyorum
20 damla çok fazla zaten, nerede yazıyor bu? Attığı makaleyi okuyabilirsiniz, orada yazıyor.

Mert G.

Eski Forumcu
Anladım mert bey çok şükür korktuğum kadar bişeysi yokmuş imkanlarim dahilinde ayrı bir kafes daha ve bahsettiğiniz vitaminlerden de alacağım.
PETSHOP malları için 20 damla damlatın dıyorlar bizim attıgımız rutın olarak kullanması gereken baya etkili vitaminler.
Pazartesi gergin multi vitamin yarım suluğa 5 damla
Çarşamba bt amin forte yarım suluğa 8 damla
Cuma enrobact yarım suluğa mercimek tanesi kadar kullanabilirsiniz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Size tavsiyem küçük muhabbet kafesi alın büyüyünce birleştirirsiniz 🙏🌸

pelin..

Yeni Üye
PETSHOP malları için 20 damla damlatın dıyorlar bizim attıgımız rutın olarak kullanması gereken baya etkili vitaminler.
Pazartesi gergin multi vitamin yarım suluğa 5 damla
Çarşamba bt amin forte yarım suluğa 8 damla
Cuma enrobact yarım suluğa mercimek tanesi kadar kullanabilirsiniz
Tamamdır dediklerinizi uygularım çok teşekkür ederim tekrardan