• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru muhabbet kuşu yuvalıktan çıkmaya çalışıyor

MuratKaanGenc

Aktif Üye
Merhaba 28 günlük yavru muhabbet kuşum yuvalıktan çıkmaya çalışıyor normal birdavranışmı yoksa ben birley yapmalımıyım

Bahar Y.

Müdavim
Merhaba 28 günlük yavru muhabbet kuşum yuvalıktan çıkmaya çalışıyor normal birdavranışmı yoksa ben birley yapmalımıyım
Normal bir durum, yem kırmaya başlamadıysa yem dolu bir kovaya bırakın kendisini üstüne de ızgara koyun başka ilgileneceği bir şey olmadığı için kırmaya başlayacaktır

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Babadan uzanarak yem istiyor. Arada yere de düşebilir. Yere indiğinde ve biraz zaman geçtiğinde kursağında yem yoksa yuvaya geri koyun. Yuva içine her gün dal darı ekleyin. Kendisinin yem kırıp içini yiyip yemediğini kontrol edin

MuratKaanGenc

Aktif Üye
Normal bir durum, yem kırmaya başlamadıysa yem dolu bir kovaya bırakın kendisini üstüne de ızgara koyun başka ilgileneceği bir şey olmadığı için kırmaya başlayacaktır
ayrı bir yere alıp yavru kuş yemi koydum ağzında geveliyo atıyo bazende yemi kırıyo ne zaman alabilirim yavruyu ya da bu yem kırma işini günde kaç kefe yapmalıyım?

Bahar Y.

Müdavim
Ondan da olabilir yuva pis olduğundan hastalık kapmış da olabilir