• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru muhabbet kuşu yuvadan atladı

ilkerrr

Yeni Üye
Herkese merhaba arkadaşlar 2 tane Yavru muhabbet kuşum yuvadan atlamis 1i 26 günlük 1 diğeri ise 25 yuvaliğa geri koyabilirmiyim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kanat altı tüyleri tamamlandıysa koymanıza gerek yok. Tüyleri henüz tamamlanmadıysa geri yuvaya koyun. Tekrar çıkarlarsa artık müdahale etmeyin. Kafes tabanında ızgara varsa çıkarın. Aspur ve daldarı koyun önlerine yem kırmayı öğrensinler.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşların tam halinin fotosunu görebilir miyiz. Sanırım anaçlardan biri yolma meyilli. Eğer öyleyse yolan anne yada baba hangisi ise ayırmanızı tavsiye ederim. Kalan anaç beslemeye devam edecektir.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Buarada evet henüz çok küçükler yem kırabileceklerini sanmıyorum.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Bu kucuk olan kusla ilgili baska bir konu vardi galiba. Yolma var mi gozlemleyin demistik diye hatırlıyorum.

ilkerrr

Yeni Üye
Kuşların tam halinin fotosunu görebilir miyiz. Sanırım anaçlardan biri yolma meyilli. Eğer öyleyse yolan anne yada baba hangisi ise ayırmanızı tavsiye ederim. Kalan anaç beslemeye devam edecektir.
Ha evet anne kuş kafa tüyünü yolmuştu sonra ayırdım baba beslemediği için tekrardan annenin yanına aldım suanlık yeni tüyleri çıkıyor sorun yok gibi hergun kontrol ediyorum