• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Muhabbet Kuşu kusuyor

bengs

Yeni Üye
merhaba, yavru bir muhabbet kuşu sahiplendim 35-40 günlük. eve ilk getirdiğimde ishaldi poposu ıslaktı. arabayla getirdik eve kadar ama binene inene kadar üşümüştür belki dedim sıcak tuttum mama yaptım derken o geçti. hemen ardından dışkısında sindirilmemiş yem gördüm. yemi sindiremiyor kuma ihtiyacı var dedim yemine kum koydum. dışkısında yem bitti şimdi de kusarak sindirilmemiş yem çıkartıyor. kusmuğu salyalı değil sadece kuru yem kusuyor. iştahı maşallah çok yerinde yem yetiştiremiyorum diyebilirim. neşesine bir şey diyemeyeceğim çünkü eve henüz yeni geldiğinden zaten durgun ama yetişkin bir muhabbet kuşum daha var onunla kafeslerini yan yana getirdiğimde neşeleniyor. kursak mantarı ihtimalinden dolayı asla daha yakın bir araya getirmiyorum. sahiplendiğim kişiye sorduğumda diğer kuşlarında hastalık olmadığını söylüyor yani kuşa hastalık geçecek herhangi bir kuş ile teması yok. ne yapmalıyım bu durumda lütfen yardımcı olur musunuz? dışkısı olması gerektiği gibi. resim linkinden bakabilirsiniz. dışkılarının yanında kustuğu yemleri de görebilirsiniz.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafeste gritli kuş kumu bulunsun daima 🙏 Kekik çayı yapın içsin 🙏

Üst Alt