• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

nbt_moon0619

Yeni Üye
Merhaba ben perşembe günü yeni bir muhabbet kuşu aldım dişi, Çekoslavak spangle muhabbet kuşu. Ele falan geliyor ama biraz ısırmayı seviyor. Çabuk adapte oldu diğer kuşlarımla ve benle elimizde duruyor, omzumuzda falan sadece kemirmeyi seviyor 1 aylık bebek parmağıma geldikten hemen sonra orada durup ısırıyor korkma huyu falan da yok. Sadece durduğu her yeri ısırıyor. Kırmızı bilezikli, soracağım şey de şu bileziğini okumaya çalışıyorum ama izin vermiyor canını da acıtmak istemiyorum. Ama merakta ediyorum fotoğrafını da çekemedim. Bu konuda tavsiye verir misiniz?

Ekli dosyalar

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba maşallah diyelim saglıkla büyütün bilezikte üretici bilgileri var bence yeni kuşunuzun güvenini sarsmayın size iyice alışınca bakarsınız

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bilezik özel bilezikse hiç bir anlamı yok sadece doğduğu yılı bilirsiniz tabiki rengi doğruysa.

FatihB.

Tutkulu
Merhaba ben perşembe günü yeni bir muhabbet kuşu aldım dişi, Çekoslavak spangle muhabbet kuşu. Ele falan geliyor ama biraz ısırmayı seviyor. Çabuk adapte oldu diğer kuşlarımla ve benle elimizde duruyor, omzumuzda falan sadece kemirmeyi seviyor 1 aylık bebek parmağıma geldikten hemen sonra orada durup ısırıyor korkma huyu falan da yok. Sadece durduğu her yeri ısırıyor. Kırmızı bilezikli, soracağım şey de şu bileziğini okumaya çalışıyorum ama izin vermiyor canını da acıtmak istemiyorum. Ama merakta ediyorum fotoğrafını da çekemedim. Bu konuda tavsiye verir misiniz?
Maşallah bugun ölen kuşuma çok benziyor kaderiEkli dosyayı görüntüle 15130Ekli dosyayı görüntüle 15131 benzemez inşallah uzun ömürlü olur 😍😓