• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Yavru Muhabbet Kuşlarıma Sahip Arıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rabianurbakus5

Aktif Üye
merhaba yavru muhabbet kuşlarımın bir kısmını sahiplendirdim bir kısmına söz verdim yeterince iyi bakabilecegine güvendiğim kişilere verdim emin olmadiklarimi geri çevirdim bu forumada güvendiğim için burdan sahiplendirmek istiyorum iki tane yavru kuşumuz ikiside ortalama bir buçuk aylıklar sırf üretim için değil onlara aile olabilecek kişiler sahiplensin istiyorum İstanbul/Küçükçekmece ve yakın ilçeler olursa kendim getiririm 🙂

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İyi bir yuvaları olsun inşallah 😊neden üretim için istemiyorsunuz? Üreyen kuş sağlıklı olur 👍Şartları ve imkanları sağlandıktan sonra üretimin ne gibi bir zararı olabilir ki🤔evcil kuşlar sonuçta ve sokak hayvanları değil neticede gözetim altında olacaklar. Eğer üretilmesine müsade ederseniz ben sahiplenirim😊

rabianurbakus5

Aktif Üye
İyi bir yuvaları olsun inşallah 😊neden üretim için istemiyorsunuz? Üreyen kuş sağlıklı olur 👍Şartları ve imkanları sağlandıktan sonra üretimin ne gibi bir zararı olabilir ki🤔evcil kuşlar sonuçta ve sokak hayvanları değil neticede gözetim altında olacaklar. Eğer üretilmesine müsade ederseniz ben sahiplenirim😊
komşumuz kuşlarını üretim için aldı ve onlari hic kafesten çıkarmıyor sadece yem yeyip su içip kuluckaya yatiyorlar yaşadığım semtte çoğu kişi böyle bakıyor bu yüzden karşıyım 😢

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
komşumuz kuşlarını üretim için aldı ve onlari hic kafesten çıkarmıyor sadece yem yeyip su içip kuluckaya yatiyorlar yaşadığım semtte çoğu kişi böyle bakıyor bu yüzden karşıyım 😢
Herkesin bakımı aynı olmaz misal benim dinlendirme mevsimim bu ay başlar eylül sonuna kadar gider ve o sırada büyük salmalarda yaz tatilllerini yaşarlar 😊Neyse önceliğimiz evde iyi bakacak salık bir yuva olsun inşallah 👍

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Küçükçekmecenin neresindesiniz?

rabianurbakus5

Aktif Üye
Bu lafın altına imzamı atarım 👏 👏👏
ben hiç üremesin demiyorumki üremelerine karşı olsam bende üretmezdim heralde sadece üretme ve satma odaklı olanlara karşıyım kendimde asla satın almam satmam anne kuşumuzu dışarda bulmuştuk kızgınlık yumurtası yapmaya başladığında üremek onunda hakkı olduğu için eş bulduk çok kısa bir sürede kuluçkaya yattı zaten bana kalsa en başta bu hayvanlar kafese hiç girmemeliydi benim istediğim sade bir evde sahiplerinin gözdesi olmaları isimleri bile olmadan ömür boyu büyük yada küçük kafeslerde değilde en azından ev içinde özgür yaşamalarını istiyorum.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
ben hiç üremesin demiyorumki üremelerine karşı olsam bende üretmezdim heralde sadece üretme ve satma odaklı olanlara karşıyım kendimde asla satın almam satmam anne kuşumuzu dışarda bulmuştuk kızgınlık yumurtası yapmaya başladığında üremek onunda hakkı olduğu için eş bulduk çok kısa bir sürede kuluçkaya yattı zaten bana kalsa en başta bu hayvanlar kafese hiç girmemeliydi benim istediğim sade bir evde sahiplerinin gözdesi olmaları isimleri bile olmadan ömür boyu büyük yada küçük kafeslerde değilde en azından ev içinde özgür yaşamalarını istiyorum.
Çoğunlukla haklısınız ama bu kuşlar adı üstünde kafes kuşu. Maalesef dışarda yaşayamazlar. O yüzden biz elimizden geldiğince iyi şartlar altında yaşatmaya çalışıyoruz. :)

rabianurbakus5

Aktif Üye
Çoğunlukla haklısınız ama bu kuşlar adı üstünde kafes kuşu. Maalesef dışarda yaşayamazlar. O yüzden biz elimizden geldiğince iyi şartlar altında yaşatmaya çalışıyoruz. :)
pazar günleri ev temizliği yaparken olurda kaçarlar diye salmıyorum bir güncük salmadım diye bile vicdanım sızlıyor malesef 😢

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
20240611_122401.jpg

Yosun ve Porsuk hanımlar yeni evlerine geldi. 🥰
Şimdilik karantina kafesindeler sonra ablalarının yanına geçecekler ama Porsuk'u eğitmek istiyorum, onca kuşun arasında olur inşallah. 😁

Rabia ile tanıştığıma da çok memnun oldum. Aynı semtte kuş sever insanlarla tanışmak güzel. 🌸

rabianurbakus5

Aktif Üye
Ekli dosyayı görüntüle 65334

Şimdilik karantina kafesindeler sonra ablalarının yanına geçecekler ama Porsuk'u eğitmek istiyorum, onca kuşun arasında olur inşallah. 😁

Rabia ile tanıştığıma da çok memnun oldum. Aynı semtte kuş sever insanlarla tanışmak güzel. 🌸
Bende çok memnun oldum hediyeniz için de teşekkür ederim 😍
Yosunun yemliğe girip mahsur kalma gibi maharetleri var aman dikkat 😆
Tekrardan hayırlı olsun yavrularınız💓💓

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bende çok memnun oldum hediyeniz için de teşekkür ederim 😍
Yosunun yemliğe girip mahsur kalma gibi maharetleri var aman dikkat 😆
Tekrardan hayırlı olsun yavrularınız💓💓
Rica ederim. Kuşlarımız sağlıklı, mutlu olsun yeter. 💕
Ona ayrı dikkat ederim öyleyse. 🤭
Amin ecmain. Sağlıklı uzun ömürleri olsun minnoşların. 🌸

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ekli dosyayı görüntüle 65334

Kuşlar emin ellerde gözünüz arkada kalmasın kübra kardeşim çok iyi şartlarda bakıyor maşallah 😊

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...