• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! yavru kuşun karnında morluk

Aylin B

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba. Kuşum yeni yumurtladı ve ilk yavrusu dün çıktı yumurtadan. Bugün ikinci günü. Kontrol ederken yavrunun karnında morluk fark ettim. Çok endişelendim normal olduğunu düşünmüyorum ama yine de ben hemen müdahale etmek istemedim, ilk bilgili kişilere sormak istedim. Lütfen acilen yardımcı olur musunuz?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Arkadaşlar merhaba. Kuşum yeni yumurtladı ve ilk yavrusu dün çıktı yumurtadan. Bugün ikinci günü. Kontrol ederken yavrunun karnında morluk fark ettim. Çok endişelendim normal olduğunu düşünmüyorum ama yine de ben hemen müdahale etmek istemedim, ilk bilgili kişilere sormak istedim. Lütfen acilen yardımcı olur musunuz?
Merhaba, maşallah 🤲😊anne beslemiş, göbek bağının olduğu bölge, karabenek değil, gözlemleyin yarın ve ileri günler besliyor mu?
Hasta bebekleri ayırıp beslemiyor malesef

Aylin B

Yeni Üye
Merhaba, maşallah 🤲😊anne beslemiş, göbek bağının olduğu bölge, karabenek değil, gözlemleyin yarın ve ileri günler besliyor mu?
Hasta bebekleri ayırıp beslemiyor malesef
Çok teşekkür ederim gözlemlicem mutlaka. Morluk normal miymiş yani endişelenecek bir şey yoktur inşallah

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok teşekkür ederim gözlemlicem mutlaka. Morluk normal miymiş yani endişelenecek bir şey yoktur inşallah
Benim de yavrularım böyleydi, karın boşluğu tam o bölge ve kan daha, göbek bağında orada🤲😊Allah ın izniyle büyüsün inşallah 😊🤲

Üst Alt