• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru kuşun dışkısı nasıl olmalı

ilker789

Yeni Üye
Merhaba, 2 gün önce yeni yeme düşmüş yavru aldık. Şu an dışkısı ve popo kısmı böyle sizce bir sıkıntı var mı yoksa yavru ve yeni ortam olduğu için mi böyle? Kuşun yeme içmesinde ve enerjisinde bir sıkıntı yok.

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yem yemiyorsa yada çok az yiyorsa bu durumda olur ona rahat kıracağı yemler verin daldari aspur gibi ve yediğinden emin olun

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Evet temizleyin ama bu dışkı yapışma devam ederse mutlaka kanatlı uzmanına götürün

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Ilık su ve peçete ile temizleyin yıkamayın.

ilker789

Yeni Üye
Evet temizleyin ama bu dışkı yapışma devam ederse mutlaka kanatlı uzmanına götürün
Kuşu kaybettim hocam sabah iyiyken bi anda durgunlaştı ve 10 dk içinde elimde öldü çok üzüldüm. En son yaptığı dışkı buydu sizce neden olabilir? Yem ve su içtiğini de görüyordum

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşu kaybettim hocam sabah iyiyken bi anda durgunlaştı ve 10 dk içinde elimde öldü çok üzüldüm. En son yaptığı dışkı buydu sizce neden olabilir
İç kuruma (megabacter) olduğunu düşünüyorum 😔 başınız canınız sağolsun iyi gibi görünürler hatta yem yediğini sanırsınız ama yemez az yerler kilo kaybı olur farketmezsiniz

ilker789

Yeni Üye
İç kuruma (megabacter) olduğunu düşünüyorum 😔 başınız canınız sağolsun iyi gibi görünürler hatta yem yediğini sanırsınız ama yemez az yerler kilo kaybı olur farketmezsiniz
Kilolu da bi yavruydu valla benim 1.5 yaşındaki kuşum bunun yanında yavru kalıyodu. bi anda kafesin dibine indi elime aldım öleceğini anlayınca veterinere gitmeye vakit bile olmadan 5 dk içinde öldü daha yavruydu. Ölmeden yarım saat önce bir şeyi de yoktu uçuyodu yine

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kilolu da bi yavruydu valla benim 1.5 yaşındaki kuşum bunun yanında yavru kalıyodu. bi anda kafesin dibine indi elime aldım öleceğini anlayınca veterinere gitmeye vakit bile olmadan 5 dk içinde öldü daha yavruydu. Ölmeden yarım saat önce bir şeyi de yoktu uçuyodu yine
Hastalık son aşamadaydı büyük ihtimalle başınız sağolsun

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Başınız sağ olsun. Bem sindirim sisteminde kanama diyorum. Aldığınız yer, kuşu satmadan önceki zamankarda ağır bir tedavi uygulamış olabilir.

Üst Alt