• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru kuşumun cinsiyeti

EnesGenç

Eski Forumcu
Bence bakmak için daha bir hafta 10 gub daha var değişebilir

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Valla bizim Polat'ın da hafiften ceresinde beyazlık olmaya başladı Polat dedik ama birkaç gün daha geçsin ben de tekrar konu açıcam 😂 ikisi de dişi gibi geliyor şu an belki de ikisi de erkektir 🤣 bebişken anlamak gerçekten çok zor oluyormuş

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Valla bizim Polat'ın da hafiften ceresinde beyazlık olmaya başladı Polat dedik ama birkaç gün daha geçsin ben de tekrar konu açıcam 😂 ikisi de dişi gibi geliyor şu an belki de ikisi de erkektir 🤣 bebişken anlamak gerçekten çok zor oluyormuş
İsim önerebilirim... :ROFLMAO:

Bahar Y.

Müdavim
Çok zor değil aslında ama bazı gıcık cereler var onlar sıkıntı maalesef 😂😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
İsim önerebilirim... :ROFLMAO:
Mavi beyaz olan dişiye dönebilir denilen hocam, dişi gibi zaten daha çekingen ötüyor ama konuşmaya pek meyilli değil ismi de ponçik 😅
Yeşil sarı olan da Polat "Bey" dediğimiz, dümdüz pembeydi ceresi ama hafiften beyazlaşmalar başladı yani hanımcık mı olur sonradan bilemedim 😂😂

Bahar Y.

Müdavim
😅 Şuan 3 takımım var yakında ailemizden birine hediye etmek isterim istanbul içi
İstanbuldakilerinde şansı şans maşallah , Şehmus abiyle aynı şehirde olma şansı, ailenin yarısının istanbulda oluşu üstüne birde bu durum çıktı😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bi de benim minnoşlara da bi baksanız foto attım yukarı 🙃

Bahar Y.

Müdavim
Mavi beyaz olan dişiye dönebilir denilen hocam, dişi gibi zaten daha çekingen ötüyor ama konuşmaya pek meyilli değil ismi de ponçik 😅
Yeşil sarı olan da Polat "Bey" dediğimiz, dümdüz pembeydi ceresi ama hafiften beyazlaşmalar başladı yani hanımcık mı olur sonradan bilemedim 😂😂
İkiside erkek bence

Üst Alt