• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru kuşumun ayağına bir şey oldu

nattsjal

Yeni Üye
Yavru kuşumun sabah bağırmasına kalktım. Canı acıyor gibi bağırıyordu. Tellere tırmanmaya çalışırken tek ayağını iyi kullanamadığını gördüm muhtemelen bir yere takıldı ama kafesinde tül falan yok. tünekleri de henüz uçamıyor diye en alta yerleştirdim. hala kafese tırmanmaya çalışıyor arada incinme mi yoksa kırık falan mı olmuştur?

Bahar Y.

Müdavim
Yavru kuşumun sabah bağırmasına kalktım. Canı acıyor gibi bağırıyordu. Tellere tırmanmaya çalışırken tek ayağını iyi kullanamadığını gördüm muhtemelen bir yere takıldı ama kafesinde tül falan yok. tünekleri de henüz uçamıyor diye en alta yerleştirdim. hala kafese tırmanmaya çalışıyor arada incinme mi yoksa kırık falan mı olmuştur?
Fotoğraf ekler misiniz

nattsjal

Yeni Üye
pek belli olmuyor ama az önce yan düştü bağırdı yine kalktı sonra

EnesGenç

Eski Forumcu
Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Kirikmi çıkılmı olduğunu anlamanız için tünege koyun egerki suphelendiginiz ayak kavrayabiliyorsa sıkıntı yok ama kavrayamasza sıkıntı var . Zeytinyağı ile masaj yapın güncel durumları bizimle paylasin

nattsjal

Yeni Üye
Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Kirikmi çıkılmı olduğunu anlamanız için tünege koyun egerki suphelendiginiz ayak kavrayabiliyorsa sıkıntı yok ama kavrayamasza sıkıntı var . Zeytinyağı ile masaj yapın güncel durumları bizimle paylasin
İyi gibi gözükmüyor çok halsiz ve titriyor ishal de başlamış suyuna probiyotik koydum bekliyorum tünekte duruyor sıkıntı yok onda ama güçsüz düştü yemden de yemiyor

Üst Alt