• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru kuşum kabarık duruyor

Boncuk1402

Aktif Üye
Merhabalar 1aylık yavru kuşum sürekli kabarık duruyor. Yemesinde ve enerjisinde bi sıkıntı yok gibi duruyor. İshal değil. Neden böyle duruyor olabilir. Bir de biraz uçunca yorulup uyumaya başlıyo. Daha yavru olduğu için bu normal midir?

Boncuk1402

Aktif Üye
Merhabalar 1aylık yavru kuşum sürekli kabarık duruyor. Yemesinde ve enerjisinde bi sıkıntı yok gibi duruyor. İshal değil. Neden böyle duruyor olabilir. Bir de biraz uçunca yorulup uyumaya başlıyo. Daha yavru olduğu için bu normal midir?

Ekli dosyalar

Boncuk1402

Aktif Üye
Daha çok küçük normal. Yem kırabiliyor mu
Ben kabuklu yem almam gerektiğini bilmiyordum veteriner bana yumurtalı kabuksuz mama vermem gerektiğini söyledi. Aldım kabuklu goldwings yavru maması yarın sabah gelicek ama. Yumurtalı yulaflı mama yiyo şuanda bir de dal darı. Dal darıyı yiyebiliyor. Maması biraz geç kaldı bu yüzden çok gerildim. İnşallah bi sıkıntı çekmez evdeki mamayla. Marul meyve yiyo bir de. Ama su çok az içiyo normal mi bu daha suluğuna alışamadı tabaktan içiyo.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Maşallah sübhanallah ya çok tatlı. 😍
Birde sarı yüz galiba en sevdiğimden. 🤩

Boncuk1402

Aktif Üye
Alın çizgileri silinince daha sarı olur maşallah çok şeker bir yavru 😊
Aa öyle mi oluyolar. Çok tatlı. İlk kuşum benim hatta ilk evcil hayvanım birazcık tedirgin oluyorum o yüzden. İnşallah tüylerinin bolluğunca upuzun sağlıklı bi ömrü olur. Ailenin en önemli bireyi şuanda🧿🧿

Üst Alt