• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru kuşum ishal yardımlarınızı rica ediyorum

FurkiDede

Aktif Üye
Dün petshoptan aldım çok sevimli uysal bi kuş aldığımda popo tüylerinde dışkı lekesi vardı şuan da ishal sürekli uykulu halde pek keyfi yok iştahı yok yem yemedi daldari aldım ondan yedirdim biraz su icmedi güncel video ve resimleri aticam yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Mert.

Eski Forumcu
MERAHABALAR HOSGELDİNİZ FORUMUZA YENİ ALİNAN KUSLAR İSHAL OLABİLİR AMA BUNUNKİ ASİRİ GİBİ GELDİ BANA YEM YEMİYORSA ELLE BESLEME YAPMANİZ GEREKİR GUNCEL BİR VİDEOSUNU GOREBİLİRMİYİZ BİRDE ALİSMA SÜRELERİ OLUYOR TAKİP EDELİM KUSU

FurkiDede

Aktif Üye
MERAHABALAR HOSGELDİNİZ FORUMUZA YENİ ALİNAN KUSLAR İSHAL OLABİLİR AMA BUNUNKİ ASİRİ GİBİ GELDİ BANA YEM YEMİYORSA ELLE BESLEME YAPMANİZ GEREKİR GUNCEL BİR VİDEOSUNU GOREBİLİRMİYİZ BİRDE ALİSMA SÜRELERİ OLUYOR TAKİP EDELİM KUSU
Hoşbuldum teşekkür ediyorum video atmayı çözemedim yardımcı olursanız atıyım hemen

FurkiDede

Aktif Üye
Elimle besliyorum nazlida olsa az yiyo su iciremedim henüz

FurkiDede

Aktif Üye
Alışma süreci var evet ama petshoptan aldığım da da tuylerinde dışkı lekesi olduğu için atmak istedim kuş alıştı bana alıştı korkmuyor fakat pek iştahı yok Yavru kuşlar genelde uyku modunda oluyo fakat sürekli olması dikkatimi çekti

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yeni gelen kuşlarda iştahsızlık ve ishal gözlemlenir. Entrobac probiyotik ve gervit vitamin temin edin probiyotik suyuna mercimek tanesi kadar 3 gün üst üste kullanın. Her gün suyu yenileyin. Elinizde dal darı yedirmeyi deneyin

FurkiDede

Aktif Üye
Kuşumun ishali devam ediyor uyurken böyleydi
Yeni gelen kuşlarda iştahsızlık ve ishal gözlemlenir. Entrobac probiyotik ve gervit vitamin temin edin probiyotik suyuna mercimek tanesi kadar 3 gün üst üste kullanın. Her gün suyu yenileyin. Elinizde dal darı yedirmeyi deneyin

FurkiDede

Aktif Üye
Uyandırdım yem yedirmek için elime böyle pisledi

FurkiDede

Aktif Üye
Kafese koyarken birde böyle pisledini farkettim

FurkiDede

Aktif Üye
Ben anlayamadim yanlış tedavi uygulamak istemiyorum yardımcı olur musunuz ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Aspur verin iyi kaliteli yem verin yedikçe düzelir 👍 kuş sesleri açın bir süre kendini o ortamda hissetsin stresini Atsın

Üst Alt