• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru kuşum hiçbirsey yemiyor

zelihaaleksandr

Aktif Üye
2 gün oldu yavru muhabbet kuşu sahiplendim ama 2 gündür hicbirsey yemiyor bakıyorum yemi olduğu gibi duruyor daldarida yemiyor vicdan azabı çekiyorum ne yapmalıyım 2 buçuk 3 aylık

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba 😇🌸 Alisma Süreci Oluyor. Genelde 3 Gün Yemiyorlar. Sonra Yavaş Yavaş Yemeye Başlıyorlar. Aspur ve Darı Verin Surekli Bulunsun Kafesinde. Belli Süre Sonra Yerler Özellikle Yavru Olduğu İçin Aspur Daha Kolay Yer

zelihaaleksandr

Aktif Üye
Merhaba 😇🌸 Alisma Süreci Oluyor. Genelde 3 Gün Yemiyorlar. Sonra Yavaş Yavaş Yemeye Başlıyorlar. Aspur ve Darı Verin Surekli Bulunsun Kafesinde. Belli Süre Sonra Yerler Özellikle Yavru Olduğu İçin Aspur Daha Kolay Yer
Ya çok vicdan yapıyorum aç elimi ıslatıp yemledim elimden 2-3 lokma yedi hepsi o

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Anladım. Yemesine Lazım Aç Kalamaz. Benim Oğlumda Yememişti. Bir Tabağa Koyup Yedirmistim. Demet Ablam Daha İyi Bilir @Demet bükay 🤗🥰

zelihaaleksandr

Aktif Üye
Merhaba çok yakışıklı bir beyefendi 🤲🥰🐦
Maşallah SüphanAllah 🥰🐦🤲
Aspur ve kızıldarı verin, acıkınca mutlaka yer🥰😊🤲
Kafesin zeminine serpin👍
Çok teşekkür ederim sağolun evet kafes altına dökülmüştü onları yedi kızıl daldarida astım hiç bakmıyor ya çok üzülüyorum

Üst Alt