• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru kuşum çok kötü ölebilir lütfen

ureachen

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Halsiz, yemek yemiyor, haraket etmiyor
Muhabbet kuşum 40 günlüktü ne yapsak yem yemiyordu su dışında. Kakasıda normal değildi ve veterinere götürdük. Veteriner enfeksiyon oldugunu soyledi ilaçla yolladı yanında kuş maması da aldık ıslatıp vwrmemizi söyledi. Naptıysak kuş mamayıda yemedi. Şimdi istanbula 14 saatlik yolculuğumuz olucak bizimle gelicek ama normalden daha durgun hali yok çok kötü duruyor su veriyorum onu bile içmedi nolmış olabilir çok endişeliyim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yem yemiyorsa elle besleme yapın mutlaka. Elle besleme mamasını şırınga ile ağzından verin,kursağına aparatla veremezseniz eğer.
Kuşun dışkı fotoğrafını ve videosunu da paylaşırsanız daha sağlıklı bilgi verir arkadaşlarımız.

ureachen

Yeni Üye
Yem yemiyorsa elle besleme yapın mutlaka. Elle besleme mamasını şırınga ile ağzından verin,kursağına aparatla veremezseniz eğer.
Kuşun dışkı fotoğrafını ve videosunu da paylaşırsanız daha sağlıklı bilgi verir arkadaşlarımız.
Ya 2 saate istanbula gitcez şırıngamız var ama ucu boş şırınga kuş şuan çok hslsiz kakası yok değiştim altını hasta zatrn ama sabahdan daha kötü

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ya 2 saate istanbula gitcez şırıngamız var ama ucu boş şırınga kuş şuan çok hslsiz kakası yok değiştim altını hasta zatrn ama sabahdan daha kötü
Ucu olmasada sıkıntı değil,siz gagasından verirsiniz mamayı. Kursağı mutlaka dolu olsun ki hastalıkla mücadele etsin. Kuşu görmeden net bir şey söylemek mümkün değil ama belki hava akımına maruz kalmış olabilir.

Doğacı

Eski Forumcu
Açlıktan ölme ihtimali yüksek. Mutlaka besleme yapılması şart

ureachen

Yeni Üye
Ucu olmasada sıkıntı değil,siz gagasından verirsiniz mamayı. Kursağı mutlaka dolu olsun ki hastalıkla mücadele etsin. Kuşu görmeden net bir şey söylemek mümkün değil ama belki hava akımına maruz kalmış olabilir.
Elimde öldü maalesef çok kötü hissrdiyorum. Teşekkür ederim yinede yardımınız icin

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok üzüldüm. Başınız sağ olsun. 😢

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist