• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Yavru Kuşum bana konmuyor ;(

crivelli

Paylaşımcı
Arkadaşlar merhaba tekrardan. Daha önce Aynı Konuyu Açmıştım O yüzden Kusura Bakmayın Şimdiden. Yaklaşık 20 25 gündür benimle birlikte olan muhabbet kuşumun güvenini kazandım yaklaştığım da kaçmıyor konuşmaya çalışıyor uçuyor koltuğa konuyor fakat bana yanlışlıkla da olsa konmadı. Artık yavaştan omzuma alıştırmak istiyorum bunu sağlamak için napabilirim.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhaba tekrardan. Daha önce Aynı Konuyu Açmıştım O yüzden Kusura Bakmayın Şimdiden. Yaklaşık 20 25 gündür benimle birlikte olan muhabbet kuşumun güvenini kazandım yaklaştığım da kaçmıyor konuşmaya çalışıyor uçuyor koltuğa konuyor fakat bana yanlışlıkla da olsa konmadı. Artık yavaştan omzuma alıştırmak istiyorum bunu sağlamak için napabilirim.
Siz konuyu pazartesi acmissiniz. Daha 4 gün olmuş biraz sabretmeniz gerekiyor. Daha önce açtığınız konuda da söylenmiş size sabır diye. sizden kaçmıyormus demekki yavaş yavaş sizi tanimaya ve güven kazanmaya başlamış demektir.Ayrıca her kuşun karakteri farklı kimi 1 haftada alışır kimi 3 hafta kimi 1 ayda. Biraz daha zaman tanıyın

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ben kuşuma ne kafes içi ne kafes dışı eğitimi verdim hergün kafesin yanında oturup konuştum bakımlarını yaptım ani hareketlerden kaçındım kafesten çıkarttığım zaman gelip yanıma üstüme konar her insan aynı değildir her canlıda aynı olamaz karakter meselesi hergün ilgilen gerisinii zamana bırak

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
zamana bırakın, zamanla size alışıp ona göre sıze gelmek isteyecektır zaten.

Üst Alt