• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yavru kuşların kursakları nasıl?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mama olarak ne veriyorsunuz?

mandrake

Yeni Üye
versele laga kuş yemi ve her gün değişik yumurta, kıvırcık, mısır, kızıl darı... Her gün değiştiriyorum .

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yavrulu zamanda kıvırcık vermeyin. Mısırı nasıl veriyorsunuz yiyebiliyorlar mı?

mandrake

Yeni Üye
yok yavrulara vermiyorum anneye babaya veriyorum. normal konserve mısır. çok şişik geldi kursakları ama kıpır kıpırlar. daha 1 haftalıklar. ama bu kadar kocaman dolu kursak pek görmedim. çok mu veriyor annesi acaba anlamadım.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
yok yavrulara vermiyorum anneye babaya veriyorum. normal konserve mısır. çok şişik geldi kursakları ama kıpır kıpırlar. daha 1 haftalıklar. ama bu kadar kocaman dolu kursak pek görmedim. çok mu veriyor annesi acaba anlamadım.
Maşallah 🧿 Yalnız anne kursak sütü yerine biraz yem basmış. Çok küçük yavrular yemi daha sindiremez. Ama yavruların vücudu susuz kalmamış. Vücutlar iyi duruyor. Şimdilik gözlemleyelim ama vücutlarını susuz, zayıflamış, o tombiklikleri gitmiş gibi hissederseniz, boza kıvamında elle besleme mamasınıyşa bir kaç gün sizin beslemeniz gerekebilir

Bahar Y.

Müdavim
Kıvırcıkta gitmiş yavruların kursaklarına, bu süreçte vermemenin daha iyi olacaktır 😊

Üst Alt