Kuşlarım ilk defa yavruladı anne albino baba da jumbo kuşlar anneye de babaya da benzemiyor hiç çok farklı bir renk oldular. Cinsiyetlerini merak ediyorum. Bugün 30 günlük oldular. Kesin Bilgi lazım dişi olanı vericem
Kuşlarım ilk defa yavruladı anne albino baba da jumbo kuşlar anneye de babaya da benzemiyor hiç çok farklı bir renk oldular. Cinsiyetlerini merak ediyorum. Bugün 30 günlük oldular. Kesin Bilgi lazım dişi olanı vericemEkli dosyayı görüntüle 76659Ekli dosyayı görüntüle 76660
Merhaba, üstteki %100 dişi, diğeri erkek, anne baba görebilir miyim, sakallılar kırma bebekler, maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları
Sahiplendirmek için lütfen iyi yere teslim edin
Merhaba, üstteki %100 dişi, diğeri erkek, anne baba görebilir miyim, sakallılar kırma bebekler, maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları
Sahiplendirmek için lütfen iyi yere teslim edin
Merhabalar, teşekkür ediyorum Şimdi uyuyorlar yarın anne ve baba ile de tanıştırayım sizi insallah. Sahiplendirme konusunda da temennim bilinçli iyi bakacak birine emanet etmek. Öyle birini bulurum umarım
Merhabalar, teşekkür ediyorum Şimdi uyuyorlar yarın anne ve baba ile de tanıştırayım sizi insallah. Sahiplendirme konusunda da temennim bilinçli iyi bakacak birine emanet etmek. Öyle birini bulurum umarım
Maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları
Ömürleri sağlıklı ve uzun olsun çok güzeller, sese ve ninwlerine çekmişler, ikiside yerli maşallah
Maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları
Ömürleri sağlıklı ve uzun olsun çok güzeller, sese ve ninwlerine çekmişler, ikiside yerli maşallah