• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru kuş yem kırma

Furkan82828282

Paylaşımcı
İyi akşamlar benim yavru kusumu annesj dovmustu ayırdım diğer yavrular besliyordu ama yem kırdığını görmedim 28 günlük civarı ayrı kafese koysam yem yemeyi öğrenir mi yoksa diğerlerinin yanında mi dursun diğerleri bir haftaya kadar sahiplendirilecek o yüzden alışsın mi

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Aynı kafeste dursun ama kafes tabanına bol aspur ve daldarı koyun. Kırması kolay olduğu için kolay öğrenir.

Furkan82828282

Paylaşımcı
Aynı kafeste dursun ama kafes tabanına bol aspur ve daldarı koyun. Kırması kolay olduğu için kolay öğrenir.
Abla aynı kafeste onlar besliyor üşeniyor yemeye ayrı kafese aldım az önce paşa paşa yiyor yemeyi biliyorda yemek istemiyor dursun farklı kafeste diğerleri gidince Alcan büyük kafese

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Abla aynı kafeste onlar besliyor üşeniyor yemeye ayrı kafese aldım az önce paşa paşa yiyor yemeyi biliyorda yemek istemiyor dursun farklı kafeste diğerleri gidince Alcan büyük kafese
Takip edin mutlaka. Yiyor gibi yapıp kıramayabilir. Kabuk çıkıyor mu kontrol edin. Kırıyorsa hayırlı olsun 😂

Üst Alt