• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! YAVRU(?) KUMRU BULDUM

lily08

Yeni Üye
bu sabah okula gelirken bir arabanın üstünde tüylerini kabartmış uyurken buldum ama baya kedilerin olduğu bir bölge bu yüzden orada bırakmak istemedim
normalde uçması için korkutacaktım ama uçmadı
sonunda ne yapacağımı bilemeyip yanıma aldım bir kaç kez uçmayı denedi ama ilerleyemedi
kanatları sağlamdı
bana hasta gibi gelmişti ama yolda birisi görüp yavru olduğunu söyledi ve muhtemelen öyledir
şuanda okulun girişindeki kulübede ve okuldan birisi ilgilenebileceğini söyledi okuldan sonra
başının üstünde kel bir kısım var bu normal mi bilmiyorum ama normal olabilir gibi geldi ama gagası daha çok düşündürdü
daha önce kumruyu yakından görmediğim için emin olamıyorum yardımcı olursanız sevinirim :')
IMG_20240517_084402_411.jpgIMG_20240517_084728_905.jpg

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İmkan varsa veteriner e götürün 👍Evde yapabileceğiniz ise, Önce su içirin şırınga ile ve besleme yapılsın. Buğday alıp sıcak suda bir avuç kadar 5 dakıka beklettikten sonra tek tek yedirın.

lily08

Yeni Üye
İmkan varsa veteriner e götürün 👍Evde yapabileceğiniz ise, Önce su içirin şırınga ile ve besleme yapılsın. Buğday alıp sıcak suda bir avuç kadar 5 dakıka beklettikten sonra tek tek yedirın.
teşekkür ederim ^^
çevremizde bildiğim veterinerler kuşlarla pek ilgilenmiyor ama yinede şansımı deneyebilirim
ve kuşun bakımını muhtemelen başkası yapacak ama eğer olmazsa bende üstlenebilirim
tekrardan teşekkürler

Üst Alt