• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru besleme

Semihzz123

Tutkulu
Dün den beri yani 4. Yavru çıktığından beri anne ve baba kus yavruyu beslemiyor, 3 tane yavru besleniyor ama diğer yani en küçük olan yavruyu beslemiyorlar baba beslemeye çalışıyor ama anne beslettirmiyor ben besleyecegim ama hala kararsizim ne yapmam gerekir.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kardeşim kuşların sesine göre tepki verir anne daha büyük olanlar beslenme konusunda tabiki baskın olacak. Onlar doyunca sıra ona gelir

Semihzz123

Tutkulu
Kardeşim kuşların sesine göre tepki verir anne daha büyük olanlar beslenme konusunda tabiki baskın olacak. Onlar doyunca sıra ona gelir
Tamam abi birde kafesin düzenini degistiricem yani tüneklerin ve akıllı yemliğin yerini degistiricem dün denemek için değiştirdim ama anne kuş yuvalığın ağzından görünce çıkmadı dışarı normalde çıkardı sence yavrular büyüdükten sonramı değiştirmeliyim

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tamam abi birde kafesin düzenini degistiricem yani tüneklerin ve akıllı yemliğin yerini degistiricem dün denemek için değiştirdim ama anne kuş yuvalığın ağzından görünce çıkmadı dışarı normalde çıkardı sence yavrular büyüdükten sonramı değiştirmeliyim
Neden düzeni degistiriyosun alıştıkları gibi kalsın bazı şeylere ulaşma konusunda sıkıntıları yoksa

Semihzz123

Tutkulu
Neden düzeni degistiriyosun alıştıkları gibi kalsın bazı şeylere ulaşma konusunda sıkıntıları yoksa
Sıkıntıları yok abi ama tünekler çok hazır yani zıplama gibi egzersiz şeyleri yapamıyorlar düzeni atayım sende bir bak