• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru bakan muhabbet kuşu uçmak için kafes dışına bırakılır mı

Benim kuşum yavru bakıyor yavrusu 10 günlük kuşum çok hareketli bk kuş uçmak istiyor bağırıyor ve kafes içinde kanat çırpıyor sizce uçması için kafesten çıkarayım mi yavruyu terk edermi

Çıkarmayın kuluçka sürecinde 🙏🌸
Hocam bugün benim anne kuşun gözünde biraz şişlik var suyla yıkadım biraz neyi var lütfen yardım edin Yavru kuş 11 günlük bugün yuvaligi temizledim talas falan ekledim başka bişey eklememe gerek varmı

Ekli dosyalar

kübravefıstık

Aktif Üye
Lütfen hızlı cevap verin hocam ne yapmam lazım
Benim dişi kuşumunda gözü kızarmıştı. Veterinere götürdüm bu solüsyonu verdi birkaç gün kullandıktan sonra geçmişti. Şişkinliğe de iyi gelebilir. Hergün Bir damla olacak şekilde damlatıyordum. Solüsyon spreyli veteriner sıkma fazla gelir onun yerine damlat demişti. Umarım yardımcı olur

Ekli dosyalar

Gözlerini açıp kapatırken bir sıkıntısı var mı streamble aracılığıyla videosunu ekler misiniz. Mesajınızı yazalı daha 1 dakika olmuş biraz sabredin lütfen Burçak hocam gördüğünde kesinlikle cevap verecektir.
Yok kırpıyor da bazen o gözünü kapatıyor biraz yıkadım bide yuvada talaş vardı ondan dolayı olabilirmi ne Zaman yuvadan çıksa kendini kaşıyor bide

Benim dişi kuşumunda gözü kızarmıştı. Veterinere götürdüm bu solüsyonu verdi birkaç gün kullandıktan sonra geçmişti. Şişkinliğe de iyi gelebilir. Hergün Bir damla olacak şekilde damlatıyordum. Solüsyon spreyli veteriner sıkma fazla gelir onun yerine damlat demişti. Umarım yardımcı olur
Hocam bunu kullanırsam bişe olurmu yani yan etki yapar mı

Gözlerini açıp kapatırken bir sıkıntısı var mı streamble aracılığıyla videosunu ekler misiniz. Mesajınızı yazalı daha 1 dakika olmuş biraz sabredin lütfen Burçak hocam gördüğünde kesinlikle cevap verecektir.
Biraz korkuyorum ben o yüzden acele ediyorum kusuruma bakmayın lütfen yani benim kuşum ciftlesmek istediği için kusuyordu ben hasta sandım oturup bir gün boyunca ağladım kucağıma alarak kuşumun canı benim için çok önemli

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Gözünü bir yere takmış muhtemelen, öncelikle makyaj pedini ılık çay demine batırın sıkın gözüne sabah akşam pansuman yapın sonea terramycin göz merhemi sürün beş gün sabah ve akşam 🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Biraz korkuyorum ben o yüzden acele ediyorum kusuruma bakmayın lütfen yani benim kuşum ciftlesmek istediği için kusuyordu ben hasta sandım oturup bir gün boyunca ağladım kucağıma alarak kuşumun canı benim için çok önemli
Korkmayın gözünde hafif enfeksiyon olmuş bir yere sürtmüş muhtemelen dışkı resmini de görelim içiniz rahat etsin 🙏

Korkmayın gözünde hafif enfeksiyon olmuş bir yere sürtmüş muhtemelen dışkı resmini de görelim içiniz rahat etsin 🙏
Hocam şuan yuvada yavruyla beraber uyuyor dışarı çıkmasını bekliyorum hanımefendinin bide hayati bı tehlikesi yoktur inşallah suyla yıkadım biraz baya çok kaşıyor dışarı çıktığı gibi tutup demle dediğiniz şeyi yaparım bide. Bahsettiğiniz ilacı nerden alabilirim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Hocam şuan yuvada yavruyla beraber uyuyor dışarı çıkmasını bekliyorum hanımefendinin bide hayati bı tehlikesi yoktur inşallah suyla yıkadım biraz baya çok kaşıyor dışarı çıktığı gibi tutup demle dediğiniz şeyi yaparım bide. Bahsettiğiniz ilacı nerden alabilirim
Eczaneden alabilirsiniz, terramycin göz merhemi 🙏