yuumi
Yeni Üye
Merhabalar, bir sultan papağanım var geleli fazla olmadı benden önce de 2 başka aile bireyimde kalıyordu fakat çeşitli sebeplerden dolayı ben almak istedim. Aileye geleli 9-10 yıl oldu yaşlı bir kuş (aileye geldiğinde kaç yaşındaydı bilmiyoruz) ve alırken bana yalnız kalmaktan korktuğunu söylediler ve evet evde tek olduğunu düşündüğü zaman ya da yanından 2dk ayrıldığım zaman hemen sesleniyor endişeleniyor. Aileye ilk geldiğinden beri uçamamıyor ve bi kanadı hep daha aşağıda duruyor sanırım ilk büyütüldüğü doğduğu yer çok kötü davranmış Bu kadar şeyden sonra mutlu olmasını istiyorum , kafesinin yan tarafları ve üstü açık , uçamadığı için sıkıntı olmuyor genelde hep yukarıdaki tahtasında etrafı görebilecek şekilde duruyor, sevdirmiyor dışarı çıkmıyor elimi alıştırmaya çalışıyorum zorlamadan bazen çıkıyor boynundan sevdiriyor ama onun dışında hep hırçın ve stresli. Oynaması için tırmanmalı çeşitli oyuncaklar da aldım ama ilgilenmedi asla, bazen yıkıyorum ama sudan da korkuyor ve yaşından dolayı da tüyleri vs çok iyi değil vitamin takviyesi yapıyoruz şimdi. Kısacası burda daha mutlu ve güvende hissetmesini istiyorum ama bir sürü şey denememe rağmen bi sonuç alamadım ne yazık ki nasıl yardımcı olabilirim onu nasıl az da olsa mutlu edebilirim yardımcı olabilcek tavsiyesi olan biri var mıdır acaba?