• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yaşlı muhabbet kuşumun kafesini değiştirmemin ona zararı olur mu?

bizdik

Yeni Üye
8 yaşında erkek muhabbet kuşum var ve kafesi küçük görünmeye başladı gözüme. Ancak yaşlı olduğu için kafes değişikliğinin onun üzerinde psikolojik etkisi olur mu?depresyon vs
Şu sıralar ayaklarında yaralar çıktı büyük kafes onun için daha iyi olur diye düşündüm ama korkuyorum sıkıntı çıkar mı?

erenn

Paylaşımcı
8 yaşında erkek muhabbet kuşum var ve kafesi küçük görünmeye başladı gözüme. Ancak yaşlı olduğu için kafes değişikliğinin onun üzerinde psikolojik etkisi olur mu?depresyon vs
Şu sıralar ayaklarında yaralar çıktı büyük kafes onun için daha iyi olur diye düşündüm ama korkuyorum sıkıntı çıkar mı?
kafes ve kuşun fotoğraflarını da atarsan daha iyi yardımcı olabilirler 😊☺

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Kafesin içerisindeki oyuncakları tünekleri yemlik rengi bile aynı olunca bir nebze fazla yadırgamıyorlar. Bu birazda karakteri ile alakalı arkadaşım ki kutuya koysan sallamaz ama Fiko ya daha büyük kafes aldığım zaman alışana kadar zorladı beni girmek istemedi girince arkasını döndü konuşmadı vs ama 4 5 gün sonra alıştı. Dediğim gibi biraz da karakter meselesi. Aşırıya kaçmadan daldarı ve kararınca sebze meyve ile alıştırabilirsiniz.

asuna1821

Paylaşımcı
Kafes bu şekilde peçete dışkısnı kontrol etmek icin yeni koydum
merhabalar, kuşlara plastik ürünler çok zararlı mavi salıncağı kaldırmanızı öneririm ve sanırım ayna da var zaten kafeslerde olmaması gereken bir ürün. onun yerine daha sağlıklı olarak tahtadan yapılan oyuncaklar tercih edebilirsiniz. maşallah çok tatlı kuşunuz, tüyü kadar ömrü olsun🙏🏻🫶

Üst Alt